OPREZ, OPASNO: Seks poze uz koje bi trebalo da stoji UPOZORENJE

1. Savijanje unazad

Ova poza omogućuje ženi potpunu kontrolu. On leži s guzom na fotelji ili krevetu. Ona sedne na njega u pozi obrnute kaubojke. Muškarac mora da pazi da održava telo u odgovarajućem položaju, a žena je slobodna da jaše kako želi! Za još bolji osjećaj, žena se može nagnuti napred i osloniti na ruke.

2. Seks uza zid

Žena se nasloni na zid tako da joj zadnjica bude okrenuta prema muškarcu. On zauzme položaj 'stoj na glavi' i namesti se tako da njegov penis prodire u vaginu. Žena se osloni rukama o zid da zadrži ravnotežu i polako se pomiče. Za dublju penetraciju, žena lagano spusti kolena, a muškarac koristi mišiće karlice kako bi dublje ušao u vaginu. Ova poza je odlična i za muškarce s malim i s velikim penisima. S obzirom na to da se većina živaca u vagini nalazi u prvim centimetrima od ulaza, ova poza omogućuje da budu maksimalno stimulisani.

3. Gurni me, povuci me

Ova tantrička poza omogućuje mnogo gledanja i ljubljenja. Pruža mnogo mogućnosti da se pronađe najbolji ugao koji će zadovoljiti oboje. U ovoj se pozi i muškarac i žena lagano pomeraju napred-nazad. Sedite okrenuti jedno prema drugom prekrštenih nogu, uhvatite se za ruke i muškarac neka lagano uđe penisom u vaginu. Kako se naginjete nazad, tako povlačite svog partnera sa sobom, a stimulacija će biti intenzivna i duboka.

4. Balerina

Ova poza muškarcu omogućuje bezobrazno opasan pogled na partnerkinu zadnjicu. Žena se osloni rukama o zid i podigne jednu nogu. Muškarac stane između njenih nogu i pridržava joj nogu da bi joj pomogao da održi ravnotežu. Druga ruka je slobodna da bi joj milovao grudi dok ulazi u nju.

5. Stoj na rukama

Ova poza je odlična i za analni seks. Ovaj super seksi položaj nije baš za one koji nisu u formi, zato oprez! Žena stoji na glavi oslanjajući se rukama o pod i savije kolena prema grudima. Muškarac tada zajaše ženu okrenut leđima i pronađe najbolji položaj da uđe u nju. Ako je penetracija neizvodljiva na ovaj način, muškarac može da stane ispred žene i telo lagano savije da uđe u nju.

Pogledajte još