HOROSKOP ZA 30. JANUAR: Ovan korača stazama slave, Lav donosi lošu odluku

Ovan

Zasluženo koračate stazama slave. Uspećete u tome, koliko god vam se to činilo nemogućim u ovom trenutku. Materijalno je pred vama više nego dobra situacija. Mnogi slobodni Ovnovi mogu računati na brak i pojačane emocije. Osećate se jako i stabilno.

Bik

Previše ste uporni, i to za poslove koje realno niste spremni da odradite do kraja onako kako se to od vas očekuje. Tu do izražaja dolazi vaša želja za dominacijom. Emotivno ste vezani za osobu u znaku Škorpije. Čuvajte se mogućih povreda.

Blizanci

Niste zadovoljni poslovima koje ste uradili, što vam može doneti dodatne probleme i sukobe sa saradnicima. Emotivno ste nezadovoljni, moguća je nova veza sa osobom u vatrenom znaku. Opterećuju vas problemi sa sinusima.

Rak

Nemate podsticaj, a ni volju da nešto promenite u svom životu. Novac vam i dalje redovno pristiže, a to je za vas veoma važno. Emotivna veza doneće vam, pored ogromne strasti, i sukobe sa voljenom osobom. Problemi sa kožom.

Lav

Odluke koje donosite mogu biti loše. Podrška, koju tražite od partnera, izostaće. Pošto ste skloni da radite više poslova odjednom, finansije su dobre. Emotivno ste veoma sigurni u sebe i svoja osećanja. Stabilna zdavstvena situacija.

Devica

Od vas se očekuje više hrabrosti da uđete u nove poslovne poduhvate. To će poboljšati vašu materijalnu situaciju, koja je u ovom trenutku jako loša. Prolazite kroz kritičan emotivni period, moguć je razlaz sa dragom osobom. Preporučuje vam se više odmora.

Vaga

Uspevate da rešite sve goruće probleme. Finansijska situacija je dobra, ali vi sve krijete od drugih. Kada je reč o vašim osećanjima, prolazite fazu svojevrsnog sazrevanja. Pokažite više ljubavi osećanja voljenoj osobi. Vreme loše utiče na vaše zdravlje.

Škorpija

Sve što započnete da radite, ide vam od ruke. Očekuje vas priliv novca u kući, koji vam može podmiriti goruće probleme. Emocije su uzburkane, moguća je veza sa osobom u znaku Ribe. Problemi sa urogenitalnim sistemom.

Strelac

Naivno ulazite u poslove i prihvatate savete od ljudi koji vam nisu pouzdani. Obratite pažnju na ponudu za proširenje delatnosti koja dolazi iz inostranstva. Partneru i deci posvetite malo više pažnje. Moguća je pojava aritmije.

Jarac

Konačno osećate satisfakciju na poslovnom planu. Zarada je dosta dobra, ali budite razumni i nešto od zarađenog ostavite za sutra. Očekuju vas problemi na emotivnom planu, mnoge će partneri razočarati. Zdravlje vam je na prvom mestu.

Vodolija

Finansijska situacija je dobra, i to zahvaljujući osobama s kojima ste ugovorili dugoročne poslove. Pametno iskoristite povoljnu poslovnu situaciju. Mogući su manji problemi sa voljenom osobom. Moguća je pojava gripa.

Ribe

Neko u poslovnom okruženju želi ponovo da pridobije vaše poverenje. Moguće su promene, ali pozitivne. Tu dolazi do izražaja vaša poslovna organizacija. Rešite situaciju u kući, problemi u odnosu s partnerom. Zdravlje vam je na poslednjem mestu.

Izvor: novosti

Pogledajte još