MISTERIJA REŠENA: Zašto muškarci tokom seksa ćute kao zaliveni?

1. Problem sa koncentracijom. Kako bi muškarac produžio seks i izbegao preranu ejakulaciju, mora da se obuzda ili istrenira za to. Mnogima koncentracija nije laka, ako pritom moraju da ispuštaju uzdahe zadovoljstva.

2. Problem sa samopouzdanjem. Ispuštanje uzdaha tokom seksa uopšte nije lako kao što se čini. Mnogi su jako osetljivi na tip zvukova koje ispuštaju. Neki od tih uzdaha zadovoljstva nisu uvek seksi i zbog toga postoje osobe koje imaju problem da se vokalno izraze.

3. Perpcepcija muževnosti. Iako ovo nije previše rasprostranjen razlog, pojedini muškarci smatraju da je u pitanju znak slabosti jer se predaju uživanju koje nam pruža partner.

4. Neiskustvo. Mnoge osobe nisu ni probale ovo tokom seksa, pa im je zbog toga sada teško da počnu. Jednostavno nemaju predstavu kada bi trebalo da počnu, a uzdasima užitka niti kako bi to trebalo da zvuči kada se nađu u vrtlogu strasti.

5. Premišljanje. Baš kao i sa neiskustvom, ponekada može biti teško dati sebi oduška, ako ne znamo kako će ta reakcija biti primljena. Doduše, ne postoji pogrešan način da iskažemo svoje zadovoljstvo.

6. Manjak osećanja. Pojedinim muškarcima ovo uopšte nije seksi. Bez obzira na to koliko se trude, jednostavno im nije seksi i ne uzbuđuje ih.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još