NIKAKO IH NE MEŠAJTE: Seks i alkohol NISU DOBRA KOMBINACIJA!

1. Raspoloženje

Popili ste koju čašicu više kako biste se opustili. Imate utisak da možete da poletite, ali… Grešite ako mislite da će vam alkohol uvek popraviti raspoloženje! Alkohol često izaziva demotivaciju i depresiju, a to vam, priznaćete, nije potrebno...

2. Seksualna želja

Previše alkohola nikad nije dobro. Mislite da će vam to pobuditi želju za seksom? Pogrešno! Verovali ili ne, alkohol ljude čini manje spremnim za seksualne igrice.

3. Orgazam

Alkohol “otupljuje” osećaje. Drugim rečima, teže ćete postići orgazam, ako nakon druge čaše vine, posegnete i za trećom, četvrtom…

4. Alkohol ubija testosteron

Testosterone nazivaju magijom, jer muškarcima daju zdrave erekcije i podstiču njihov seksualni nagon. Ali, ta magija nestaje kad oni popiju, utoliko što njihova tela tada proizvode manje testosterona.

5. Iniciranje seksa

Iako zvuči potpuno nelogično na prvu loptu, trezne žene su mnogo spremnije za iniciranje seksa od onih koje su više popile. Muškarci, znate šta vam je činiti! Nemojte misliti da ćete je skinuti na prvom sastanku ako je napijete.

6. Nerealna očekivanja

Ima li šta gore od toga? Fraza “ovo će biti dobra noć, predosećam”, dobro zvuči u filmovima i pesmama. Ali u stvarnom životu je drugačije. Naime, previše alkohola može da upropasti sva vaša očekivanja koja ste imali od te noći.

Pogledajte još