NEMA VIŠE SKRIVANJA: Ovo su dokazi da je ŽENA UPRAVO IMALA SEKS

Ako i niste sami primetili, velika je verovatnoća da će vam se i sam pohvaliti, pogotovo ako je nakon dugog flertovanja konačno ulovio devojku koja mu se sviđa. Međutim, kako stvari stoje sa ženama? Kako prepoznati da je i ona imala akciju prošle noći, osim ako nema istu odeću od juče (ili mušku košulju), čudno hoda, ima neurednu kosu, šljivu na vratu ili razmazane ostatke šminke? Evo odgovora.

Više vas privlači
Što ima više seksualnih aktivnosti u životu, njeno telo će lučiti više feromona, hemijskih glasnika kojima je cilj da privuku suprotan pol.

Sretnija je
Istraživanje na 15 hiljada ljudi pokazalo je da su oni koji imaju seks dva ili tri puta sedmično, 55 posto sretniji od onih koji su u periodu suše. Zato posmatrajte te znakove, pogotovo ako je sretnija nego inače.

Ne prigovara
Žena koja je upravo imala seks ne zvoca mnogo i ne zvekera. Hormon oksitocin je čini zadovoljnijom. Ona ne primećuje svakodnevne gluposti koje je inače nerviraju.

Zgodnija je nego inače
Naučnici su dokazali da je ljudsko telo daleko zdravije kad praktikuje seks. Mišići se razgibaju, krvotok procirkuliše, što je uvek dobro. Ako vam se čini zgodnija nego inače, a nije upisala nikakav novi kurs za vežbanje, znajte šta je u pitanju.

Naspavana je
Žene nakon orgazma luče za 30 posto više hormona prolaktina, koji je zadužen za lakši ulazak u duboki san. Duboki san = dobar san. Ako je vidite naspavanu i ornu za posao, možda je nakon seksa odlično spavala.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.