SEKSI SAVETI: Neka JAHAĆA poza bude zaista VRH!

1. Dodiruj mu prsa

Koristi ih kao oslonac, pređi ih noktom, pritisni ga. Oboje ćete dobiti nalet samopouzdanja.

2. Ostani u štiklama i gledaj ga u oči

Ne morate da otputujete na egzotičnu lokaciju da biste se osetili kao ljubavnici u holivudskom filmu. Nekada je za malo egzotike dovoljno da izaberete mudar detalj.

3. Poigravaj se

Menjaj dubinu penetracije. Sada si ti na vrhu i kontrolišeš situaciju. Neka isprva uđe samo vrh, malo ga zadirkuj pa se potpuno prepusti. I vrti kukovima, nije džabe taj detalj u plesu ono što muškarce dovodi do ludila.

4. Benč

Muškarac u ovoj pozi ne može samo da gleda. Neka te uhvati za guzu i malo pridigne tokom vrhunca akcije, ovakvo prepuštanje kontrole će učiniti da odlepiš.

5. Pojačaj čari

Tipovi su vizualna bića, slobodno ga pusti da ti dobro osmotri grudi. Za muškarce koji vole ovaj atribut, (a koji ih pa ne voli) to će biti prava poslastica.

6. Obrni - okreni

Tokom poze u kojoj si ti na vrhu ne moraš uvek da budeš okrenuta ka njemu. Slobodno se zarotiraj i okreni mu leđa. Budi pažljiva da se ne zaneseš previše jer je zbog ugla ova poza najčešća okolnost u kojoj dolazi do loma penisa.

7. Nije teretana

Poza u kojoj si ti na vrhu je naporna. Biće ti teško da održiš isti nivo brzine i zavođenja tokom celog seksa. Slobodno prepusti njemu malo napora i odmori, lezi mu na grudi i dozvoli mu da on malo preuzme vođstvo. Uživaj i slobodno budi malo sebična, ova pozaje pravljena za tebe!

Izvor: best/nadlanu

Pogledajte još