OVO SE DESI KADA SE ZALJUBITE: Mišljenja koja ste mislili da se NIKADA NEĆE PROMENITI

Veza vas ne bi trebala promeniti kao osobu, no vaše mišljenje o ovim stvarima nakon što upoznate onog pravog definitivno neće ostati isto...

1. Ljubav nije vredna stresa.
Ako ste već nekoliko puta imali slomljeno srce, verojatno ste pomislili kako ljubav nije vredna toga. No jednom kada upoznate onog pravog, shvatićete da ste niste bili u pravu i da je ljubav jedina stvar na svijetu koja je vrijedna svega, sve dok ste s pravom osobom.

2. Svi frajeri su kreteni.
Možda još uvek mislite da su svi frajeri isti, no jednom ćete upoznati frajera kojeg je vredilo čekati i koji će vam dokazati da nisu svi frajeri onakvi kakvi ste do tada mislili da jesu. Neki su zaista dragi, i potrudit će se učiniti sve da vas usreće.

3. Brak i deca nemaju smisla.
Neki ljudi doista u ovome ne vide smisla i neće nikada promeniti mišljenje, no puno je više onih koji ovo mišljenje dijele samo do onoga trena dok ne upoznaju pravu osobu.

4. Zajedničke aktivnosti su glupe.
Jednom, nakon što se zaljubite, počeće da vam se sviđa ideja o večerima u kojima ćete igrati razne igre, nekad sami, nekad u društvu drugih prijatelja, ideje o usklađenoj odeći, ideje o gledanju glupavih romantičnih komedija zavučeni zajedno pod dekicu...

5. Prijatelji koji su uvek u paru su dosadni.
Oduvek su vam išli na živce svi vaši prijatelji koji su postali toliko povezani sa svojim momcima/curama da više gotovo ništa nisu radili bez njih. No jednom kada se iskreno zaljubite, shvatićete zadovoljstvo i provođenju što je više vremena moguće u društvu vaše bolje polovice.

6. Ljubav nikada ne potraje.
Ako ste odrastali okruženi mnoštvom rastavljenih parova, verojatno ste došli do zaključka kako svaka ljubav pre ili kasnije dođe svome kraju. Jednom kada se zaljubite shvatićete da je potpuno realna mogućnost da ljubav doista potraje zauvek, odnosno da traje onoliko dugo koliko god su oba partnera spremna činiti stvari kojima bi prevladali sve prepreke pred njima.

Pogledajte još