HOROR KOD IVANJICE: Seksualno zlostavljao komšijinu ženu i ćerku ometenu u razvoju

Milojica Kolarević (48) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao i silovao Ranku K. (48) i njenu majku Radijanu (66) u selu Vučak kod Ivanjice.

Posle saslušanja Milojici je određen pritvor do 30 dana.

Kako se saznaje, Milojica je došao u petak u njihovu kuću na kafu.

- Ranka i Radijana su same pošto je njihov otac i muž u bolnici. Ništa nisu posumnjale jer su se viđali svaki dan. Međutim, Milojica je odmah nasrnuo na njih. Nesrećna Ranka je, inače, ometena u razvoju i slabo govori. Kolarević je počeo da joj cepa garderobu i udara je pesnicama u glavu, a zatim ju je obljubio na podu porodične kuće. Njena majka Radijana jedva se izborila s napasnikom i izbacila ga napolje - rekao je izvor blizak istrazi i dodao da se nesrećna žena satima borila s pomahnitalim Kolarevićem.

- Međutim, postoje sumnje da je Kolarević obljubio obe žene, ali to se još proverava. Analizama je utvrđeno da osumnjičeni nije bio pijan u trenutku napada. Policiji je rekao da optužbe koje su žene iznele nisu tačne - kaže izvor.

Kolarevićeve komšije juče su bile šokirane.

- Oni žive malo dalje od centra sela. Ranka je vredna, ali zbog problema u razvoju slabo govori. Milojica svakodnevno odlazi kod Radijane kako bi im pomagao jer joj je suprug Velibor u bolnici. Dosad nije pravio takve probleme, zaista smo zaprepašćeni - rekli su meštani.

Rođak Milojice Kolarevića kaže da on ne radi, ali da često pomaže komšijama.

- Jedno vreme nije pio jer su mu lekari zabranili zbog zdravstvenih problema, ali izgleda da je opet počeo. Najviše je pomogao Radijani, njenom mužu i ćerki - rekao je njegov rođak, i dodao:

- Otkad joj je muž u bolnici, svi im pomažu, a ponajviše Milojica. On je i ranije išao kod njih. U selu nije poznat kao napasnik.

Zamenik višeg javnog tužioca saslušao je Kolarevića, a dežurni sudija odredio mu je pritvor zbog sumnje da je izvršio silovanje.

Izvor: Kurir.rs

Pogledajte još