NADLEŽNI IH ZATEKLI RAZGOLIĆENE: Upravnik zatvora uhvaćen u seksu s ljubavnicom

Upravnik pirotskog zatvora Dejan Cvetković (55) iz Bele Palanke suspendovan je s posla zbog „teže povrede radne dužnosti“. On je, kako Kurir prenosi, uhvaćen u svojoj kancelariji u zagrljaju razgolićene ljubavnice T. J. (30).

T. J. je kod Cvetkovića došla oko 17 časova u posetu. On je čuvarima na ulazu rekao da je ne evidentiraju kao posetioca i primio je u svojoj kancelariji. Nedugo potom, usred ljubavnog zanosa, u kancelariju je banula nenajavljena kontrola tročlane komisije Ministarstva pravde. Kada su otključali vrata, imali su šta i da vide. Zatekli su Cvetkovića smaknutih pantalona sa ljubavnicom u negližeu. Kažu da to nije bilo prvi put, ali je sigurno poslednji - kaže dobro obavešteni izvor.

Prema rečima izvora, Cvetković je bio u šokiran kada mu je kontrola upala u kancelariju.

- Nije ni pokušao da poriče, bukvalno je ostao bez reči od šoka. Ljudi su odmah napravili zapisnik, a uzeli su snimke iz nadzornih kamera, koje su na više mesta zabeležile prisustvo upravnikove gošće. Komisija je pokupila snimke da ih Cvetković ne bi uništio i odmah ga udaljila iz pritvorskog kruga da ne bi uticao na svedoke - objašnjava sagovornik.

Izvor: Kurir

Pogledajte još