IMA SAMO 14 GODINA I IMA REDOVNI SEKS: Kažu mi da sam prevaziđen

Kao većina očeva ženske dece, prolazio sam kroz sve faze odrastanja ćerke. Smetali su mi pogledi dece, starijih, komplimenti koji su joj upućivali razni. I znao sam da je prirodno, biološki opravdano, da u određeniom trenutku stupi u seksualne odnose. Ipak, po meni, to se desilo prerona, u vreme kada nije fizički i psihološki formirana, bez obzira što me ona uverava kako je zrela i spremna za izazove.

Supruga mi je rekla da se naša ćerka jedinica viša sa starijim momkom. Odmah sam rekao da želim da ga upoznam. Nedeljama su izbegavale da mi ga predstave. Već sam i zaboravio na njega duboko potiskujući razmišljanje šta taj mamlaz radi s mojom princezom kad mi je supruga sva zvanična, pre odlaskla na počinak, saopštila da je naša ćerka imala seks. Ispostavilo se da dečko nije godinu-dve, kako mi je prvobitno rečeno, stariji od nje, nego skoro pet godina. Pa da sam to odmah znao ne bih sedeo skrštenih ruku.

Sutradan po saznanja šta se desilo razgovarao sam s ćerkom. Gledao sam je i u njoj video dete. Slatko, ali dete. Rekla mi je da sam ja stariji od mame sedam godina i da nam ništa ne fali.

“Kad smo se upoznali tvoja majka je imala 27, a ja 34 godine. U tom uzrastu to je gotovo nevidljiva razlika”, pokušao sam da joj objasnim suštinu da nije fizički, metalno i pre svega emotivno zrela za seksualne odnose. Supruga se umešala u razgovor dajući mi kroz šale neozbiljan ton što nas je udaljilo od bilo koje vrste dogovora.

Povukao sam se i patim. Znam da redovno ima seks sa tim dripcem. Upoznao sam ga tek za novu godinu. Odrastao čovek. Ima zaliske, a ima seks s detetom od 14. Supruga, njene prijateljice i kumovi mi kažu kako sam konzervativan, netolerantan, isključiv. Samo dvojica prijatelja sa sličnim iskustvom razumeju suštinu problema. Nisam pravio nikakve ispade tipa Nikole Koje u “Mi nismo anđeli”, mada mi je svašta padalo na pamet.

Kad god je nema kući u 23 sata ja mislim kako tajk mamlaz opšti s njom.

DUD

Pogledajte još