fbpx

ZAČINITE SEKSUALNI ŽIVOT: Ovo su stari trikovi!

Evo kako da začinite svoj seksualni život s partnerom ako:

1....volite gledati sebe i partnera u ogledalo za vreme seksa

Snimajte se za vreme seksa. Snimanje seksualnog čina za vas će biti idealan začin, jer će to zadovoljiti vašu egzibicionističku stranu. Za stvaranje savršene atmosfere koju će kamera "voleti" očistite prostor oko sebe, namestite laganiju rasvetu (preko kamere možete staviti i mrežu protiv komaraca za stvaranje filtera) te kameru stavite negde gde vam neće biti u vidokrugu kako vas ne bi ometala. I akcija!

2. ...volite zajedno gledate seksi TV programe

Gledajte porno film za vreme seksa. Film za odrasle rasplamsaće vašu seksualnu želju, naročito nakon užurbanog i stresnog dana kada će ovakav sadržaj biti dobrodošla pomoć protiv umora. Ako ne volite baš "čistokrvne" porniće, potražite onaj koji ima razrađeniju fabulu, što može biti i erotski film.

2....volite međusobno slati seksi SMS-ove

Pošaljite mu glasovnu seksi poruku. Poruka neka bude kratka, 5 do 10 sekundi te malo odmaknite usta od telefona kako bi vaš glas zvučao kao senzualni šapat. Čak i ako se ne osećate najugodnije govoreći "nepristojne" stvari partneru, ovo će biti odlična vežba da se više oslobodite.

3....volite kada partner preuzme kontrolu u krevetu

Začinite seks igrom dominacije. Prepustiti svu kontrolu u krevetu partneru i slediti njegove "naredbe" može vam doneti potpuno novo seksualno uzbuđenje. No, to ne znači da vlastite želje morate zaboraviti. Isprobajte igricu koristeći jednostavne rečenice poput "Da, gospodine, kako želite". Naravno, kao inspiraciju može vam poslužiti i film "Pedeset nijansi sive".

4....volite koristiti vibrator

Koristite vibrator zajedno. Dajte vibrator partneru u ruke i dopustite mu da vam njime pruži zadovoljstvo. Dovoljno za početak, pa kuda vas igrica odnese...

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.