HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR: Bik će doživeti neprijatnost, Jarac će pokušati da otkrije tajnu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Sve što planirate na neki način zavisi i od drugih i vi ste toga svesni. Vaša dobra namera ne mora biti pravilno shvaćena naročito ako ste u vezi sa onima koji imaju velike ambicije i čiji se interesi na neki način kose sa vašim. Pokušavate da budete racionalni i da na najbolji način odlučujete o svojim interesima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da svojim ponašanjem dajete primer drugima ali to nije slučaj. Ma šta vi radili i ma kako se ponašali može doneti neprijanosti ako ne budete popustljivi. Osoba u znaku Jarca ima nešto protiv vas ili očekuje od vas pomoć koju vi niste u stanju da joj pružite. Bićete pomalo razočarani razvojem odnosa sa Strelcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzitni Mesec donosi probleme, brige i nespokojstvo i vi ćete pokušati da sebe stabilizujete tako što ćete na probleme gledati iz drugog ugla.Malo ko može da vam pomogne kada je u pitanju sadašnji posao i obaveze koje ste preuzeli. Bilo bi bolje da razislite o nekom drugom poslu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate poverenja u one sa kojima dugo radite posebno u jednog Jarca, Bika ili Devicu. Dan bi mogao biti miran i vi ćete se osloniti na one koji vam daju dobre savete i od velike su vam pomoći. Jarac dobro zna kao da organizujete posao i vi ćete ga poslušati.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Niste sigurni da li da prihvatite poziv osobe na koju možete da računate a koja nije uvek bila prema vama fer ili je bila veoma zahtevna.Prilično ste nervozni i pokušavate da rešite svoje probleme na način na koji vam to neće poći za rukom. Želite da započnete samostalan posao.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Miran dan u toku koga možete da postignete mnogo više nego što očekujete u radu sa Jarcem, Blzancima ili Bikom. Pokušajte da svojom ljubaznošću osvojite poverenje onih koji su vam bitni za nastavak saradnje, posebno ako se radi o medijima ili umetnosti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trudite se da budete fer prema saradnicima i kada oni to nisu prema vama. Nepotrebno se nervirate oko nečega što nije u vašem domenu uopšte niti se pitate bilo šta. Iako to može delovati prilično uznemiravajuće u stvari mnogo toga dobrog može se dogoditi za vas a da niste toga trenutno ni svesni. Izbegnte nepotrebne rasprave sa Blizancima ili Rakom, Devicom ili Strelcem.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tražite najbolji način kako da se istaknete u javnosti i bićete dobro raspoloženi i spremni da se posvetite nekom novom poslu ili nekoj aktivnosti u okviru koga biste mogli da se proslavite ili da steknete dobru reputaciju. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za većinu predstavnika vašeg znaka.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju vaša karijera i odluke koje treba da donesete a tiču se rada u medijima ili ćete želeti da se drugačije organizujete da biste mogli da izdržite tempo koji je prilično naporan. Verujete da ćete moći da nađete pravi način kako da uspostavite komunikaciju sa Blizancima ili Jarcem.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trudite se da saznate nešto što je duže vreme već od vas na neki način skriveno, možda svesno a možda je neko želeo da vas poštedi nepotrebnih nerviranja da ne biste razmišljali i o nečemu što ne možete da promenite.Uvereni ste da će vam jedan Lav reći istinu ili da će vam Rak dati potrebna upustva za rad.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju saradnja sa Blizancima, Rakom ili Škorpiom.Ovo je jedan od povoljnih dana u okviru koga možete da se maksimalno posvetite stručnom usavršavanju ili pravljenju planova u vezi sa inostranstvom. Dobro se slažete sa jednim Lavom ili Strelcem sa kojima inače imate neke zajedničke poslovne interese.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je već nudio zajednički posao i ko će vam učiniti neku vrstu usluge, moguće neočekivane. Želite da se dogovorite sa nekim koga poznajete a ko vam je drag, da vam da šansu da zajedno radite na nekom projektu koji bi mogao da vam se isplati. Ne odustajete od svojih planova i pokušajte da ubedite kolegu da vas posluša.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još