PLAČEM SVAKI PUT KAD UĐE U MENE: Nije ga briga što sam abortirala

Malo pre nove godine imala sam abortus. Idem u čet5vrti razred srednje i desilo se. I to sa dečkom koga mnogo volim. Šest meseci smo zajedno i mnogo mi je lepo. On je stariji tri godine i radi. Posle razgovora zaključili smo da sad nemamo uslove za podizanje deteta. Zato smo odlučili da abortiram. Živimo u manjem gradu i zato sam otišla u Beograd na privatnu kliniku da obavim abortus.

Ukoliko imate neku ispovest koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail redakcija@nadlanu.com

Dečko je sve platio, ali sam sama morala da odem u Beograd i obavim to. Imam rodbine u Beogradu ali nisam htela da odem kod njih posle intervencije. Sa klinike sam otišla direktno na autobus. Bilo mi je loše i nekako sam stigla kući. Dva dana sam ležala u krevetu. Mojima sam rekla da sam dobila. Trećeg dana sam se videla sa dečkom. I odmah me je napastvovao. Objasnila sam mu da od seksa nema ništa mesec dana. Jedva me je pustio na miru to veče. Sledeći put kad smo se videli maltene me je silovao. Prošlo je jedva nedelja od abortusa kad smo imali seks.

Plakala sam od bolova ali on je morao da odradi svoje. I to dva puta. Utroba mi se raspadala imala sam osećaj. Svaki put kad imamo seks mene i dalje boli. Ne smem da idem kod ovdašnjeg ginekologa.

Plašim se da će provaliti šta sam imala. A ne bih volela da se to pročuje po gradu. Pokušavam da proredim viđanja sa dečkom kako bih se u potpunosti oporavila. On nije svestan da neću moći da imam decu ako ne poštujem savete doktora. Volim ga i on mene isto. Kad bi mogla samo da mu objasnim da se uzdržimo makar mesec dana.

DUD

Pogledajte još