HOROSKOP ZA 06. FEBRUAR: Nove ideje za posao, raskidi, i novac iz inostranstva za VAGE!

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas je moguć porodični skup ili ćete ići negde gde se okuplja mnogo sveta. Možda ćete biti pozvani na svečanost ili na važan poslovni sastanak. Posao sa Blizancima, Devicom, Jarcem, Vagom može biti značajan. Naglašeno polje karijere donosi nove ideje u vezi sa poslom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Bitno je da znate šta hoćete i sa kim da radite, kako da to sprovedete u delo. Verujete da ste na pravom putu da sa nekim ko je izuzetno sposoban da uspostavi dobru komunikaciju sa strancima i vi ostavarite saradnju. Sve što ima veze sa ekonomijom, strancima ili medijima donosi vam profit.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mnogo razgovora, dogovora, nervoze, očekivanja, možda i ljutnje ako se situacija ne bude odvijala kako biste želeli. Trudite se da budete u dobroj fizičkoj formi ako budete išli da se sretnete sa osobama sa kojima ćete voditi duge razgovore. Bilo bi boljeda nekom poverite svoje probleme.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Potrebna vam je pomoć nekog ko je mnogo iskusniji od vas i ko je spreman da vas podrži u svemu što planirate. Ako se nervirate zbog jednog Strelca koji nije sposoban da se snađe u poslu u kome vi smatrate da bi bio uspešan, nađite način da ga na pravi način motivišete.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nervozni ste, nestrpljivi i nedovoljno snalažljivi u poslu koji zahteva dobru koncentraciju. Imate prilike da se vidite sa nekim ko vam je drag i sa kim biste mogli da ostvarite dobru saradnju. Mars u Škorpiji i prepun znak Jarca može delovati na vas radzražujuće u svakom pogledu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Jupiter u vašem znaku u dobrom aspektu sa Marsom u Škorpiji, Merkurom i Mesecom donosi moguoćnost nalaženja rešenja za problem koji vas u priličnoj meri opterećuje jer odugovlačite sa rešavanjem nekih dilema. Jarac, Škorpija i Riba mogu vam pomoći da se odlučite šta u stvari želite.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Ne bi trebalo da se previše upuštate u rasprave po nekom nebitnom pitanju ili u vezi sa nečim što vi ne možete da rešite.Očekujete da dobijete poziv od nekog ko vam nije naročito simpatičan ili ko će želeti da vam da savete u vezi sa finsnsijama. Moguć je poziv iz
inostranstva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Mnogi će vas danas zvati ili ćete se odlučiti da odete negde na put na kome ćete verovatno doživeti brojna uzbuđenja. Pokušavate da se snađete na nekom novom poslu koji može biti veoma naporan i u intelektualnom i u fizičkom pogledu. Ako ste ambiciozni, sledite svoje želje i nemojte dozvoliti da vas bilo ko omete u ostvarenju želja.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Imate osećaj da ste u nekoj vrsti procepa ili dileme kada je u pitanju posao kojim želite da se bavite. Mnogo toga vam nije trenutno dostupno i nećete moći da se priviknete na nove uslove rada, naročito ako ne znate da li da prihvatite posao koji vam nude Bik i Devica ili Rak ili Škorpija. U stvari imate potrebu za maksimalnom slobodom kada je posao u pitanju.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Vaš znak je veoma naglašen i donosi vam pomalo konfuzije, veliku ambiciju ali ne i siguran uspeh ako ne budete pokazali sposobnost za dobru organizaciju posla.Verujete da ste ipak doneli pravu odluku, naročito ako ste u zrelim godinama a spremni da promenite radno mesto. Inostranstvo donosi mogućnost bolje zarade.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Nespokojni ste zbog nečega što ste čuli ili što ćete čuti. Ako ste u zrelom dobu moguće da će vam neko da ti na znanje da ne treba da se mešate u njegove odluke, to se naročito odnosi na članove porodice.Mogući du tajni dogovori sa Blizancima il Devicom oko nečega što se tiče vaše karijere.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Mars iz znaka Škorpije i Sunce u Vodoliji ne odražavaju se povoljno na predstavnike vašeg znaka jer niste spremni da napravite ustupke koji se očekuju od vas. Pokušavate da budete u toku događaja ali ima mnogo toga što ne znate a što bi moglo da se loše odrazi na vašu karijeru. Ako očekujete dobitke od Škorpije, oni mogu biti veći od očekivanih.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još