fbpx

ČUVAJTE MUŽEVE: Ova vrsta žena će ih preoteti bez trunke blama!

"Gutačice muževa" službeni je naziv za žene koje tražeći onog pravog ne prezaju ni pred čim, pa ni pred venčanim prstenom. One žude za strastvenom romansom, a posebno onom zabranjenom, što bi drugim rečima značilo kako žele vašeg frajera i ne boje se napraviti ga svojim plenom, prenosi "Zadovljna".

Smatralo se kako su one samo holivudska izmišljotina, ali istraživanja su pokazala kako one zaista postoje, odnosno kako su te moderne žene deo Darvinovog načina razmišljanja.

Naime, stručnjaci kažu kako sve veća ravnopravnost polova dovodi do ove pojave gde su žene modernog društva, koje su moćnije i finansijski samostalne, navodno i seksualno i socijalno agresivnije, a nedostupni muškarci su deo njihove fantazije.

Navodno postoji i hemijsko objašnjenje ovakvog ponašanja koje je u džungli modernog vremena sve učestalije. Situiranog muškarca, posebno onog koji je već rekao sudbonosno 'da' gledaju kroz ružičaste naočare i vide kao nešto toliko poželjno što pod svaku cenu moraju imati.

Ali problem je u tome što su muškarci vrlo skliski i često se događa da "gutačica muževa" u želji za vezom i sigurnošću, zgrabi oženjenog muškarca nadajući se kako će ostati njen, ne shvatajući kako je najčešće reć samo o avanturi.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.