ČUVAJTE MUŽEVE: Ova vrsta žena će ih preoteti bez trunke blama!

0

Venčani prsten osim što predstavlja simbol ljubavi trebao bi biti i neka vrsta "zaštite" od devojaka na tržištu. Ali to baš i nije uvek tako, posebno kada je reč o popularno nazvanim "gutačicama muževa".

“Gutačice muževa” službeni je naziv za žene koje tražeći onog pravog ne prezaju ni pred čim, pa ni pred venčanim prstenom. One žude za strastvenom romansom, a posebno onom zabranjenom, što bi drugim rečima značilo kako žele vašeg frajera i ne boje se napraviti ga svojim plenom, prenosi “Zadovljna”.

Smatralo se kako su one samo holivudska izmišljotina, ali istraživanja su pokazala kako one zaista postoje, odnosno kako su te moderne žene deo Darvinovog načina razmišljanja.

Naime, stručnjaci kažu kako sve veća ravnopravnost polova dovodi do ove pojave gde su žene modernog društva, koje su moćnije i finansijski samostalne, navodno i seksualno i socijalno agresivnije, a nedostupni muškarci su deo njihove fantazije.

Navodno postoji i hemijsko objašnjenje ovakvog ponašanja koje je u džungli modernog vremena sve učestalije. Situiranog muškarca, posebno onog koji je već rekao sudbonosno 'da' gledaju kroz ružičaste naočare i vide kao nešto toliko poželjno što pod svaku cenu moraju imati.

Ali problem je u tome što su muškarci vrlo skliski i često se događa da “gutačica muževa” u želji za vezom i sigurnošću, zgrabi oženjenog muškarca nadajući se kako će ostati njen, ne shvatajući kako je najčešće reć samo o avanturi.

Foto: Internet

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.