fbpx

ZA SVE KOJI NE VOLE ORAL: 5 razloga da redovno idete “TAMO DOLE"

1. Ljudi su često nezadovoljni seksom sa svojim partnerom jer vremenom nestane igre, nema zavođenja, nema predigre. Ako s vremena na vreme ubacite oralni seks na meni, vaš seksualni život će biti uzbudljiviji.

2. Naučnici su utvrdili da ukoliko češće pružate partneru/ki oralni seks, mnogo su manje šanse da će vas prevariti. Naime, što veće zadovoljstvo dobijate od osobe sa kojom ste, manje su šanse da ćete tražiti nešto drugo. Možda jeste taktika zadržavanja, ali to je bolje od preljube.

3. Mnogo je bolje kad je zadovoljstvo obostrano. Ako vi češće pružate oral, sve su šanse da ćete ga češće i dobijati, a nije li to divno?

Ako niste sigurni kad je u pitanju intimna higijena vašeg partnera, predložite seksi kupku pre nego što bilo šta drugo uradite. A ako vam nije problem, samo zamolite partnera da opere bitne delove pre nego što vi odete "tamo dole". Nežan miris sapuna sigurno ne može da škodi.

4. Zalazak u "južne regije" pre samog velikog događaja vam garantuje bolju prokrvljenost genitalija, što znači da će taj predeo biti osetljiviji tokom samog seksa, a to znači jači orgazam!

5. 69 je nešto što morate probati. Ne smete da dozvolite da vam mladost prođe a da niste probali pozu za koju zna cela planeta. Iako vam možda zvuči kao da vam se nikada ne bi dopala, ova poza je iznenađujuće prijatna - čak i onima koji su tvrdili da nikada ne žele da je probaju. Lezite jedno pored drugog, tako da vaša glava bude pored njegovog polnog organa, i obrnuto.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.