KRV LILA NA SVE STRANE: Borio se do poslednjeg atoma snage, MONSTRUM GA JE IZBO 18 PUTA!

VELIKO GRADIŠTE - Ubica mi je uzeo moga Lalu! Ne znam kako ću ga prežaliti i preboleti! Moram biti jaka zbog mojih ćerki i unučadi! Ne znam kako ću nastaviti sa životom, ostala sam sama.

- Ustali smo oko šest sati i popili kafu. Moj Lala se šalio i gledao sebi u šolju. Rekao je kroz osmeh: „Kakav mi je ovo dugačak put, gde li ću ja to da idem.“ Onda je otišao da očisti štalu. Ubrzo sam mu se pridružila, pomuzli smo dve krave i ostala je još jedna. Muž mi je povikao da odem kod komšije po kantar, jer je došao čovek da kupi prase - priča potresena baka Danica.Ničeg se ne seća

Prema njenim rečima, videla je muškarca kako na vratima obora za svinje stoji s njenim suprugom, a kad se ubrzo vratila s kantarom, zatekla je Radišu nasred dvorišta u lokvi krvi.
- Kapija je bila otvorena. Pritrčala sam i uhvatila ga za glavu da vidim da li je živ, nije reagovao. Ničeg se više ne sećam - plačući kaže Danica.

Njena ćerka Jasna Blagojević kaže da ju je tog jutra pozvala majka i rekla joj da joj je otac nastradao.
- Rekla mi je: „Jasna, svi dođite s decom, našla sam ga u dvorištu.“ Zvala je i komšije, a onda je ušla u štalu i našla tatinu protezu i kačket, kao i nepoznatu pletenu kapu. Onda se onesvestila i završila u bolnici. Kad je došla k sebi, pitala se zbog čega su joj krvave ruke - priča ćerka Jasna.

Na osnovu tragova s mesta zločina, Milićević se do poslednjeg trzaja borio za život.
- Tragova krvi bilo je u štali, a onda i duž celog dvorišta. Tata je bio jak, sigurno se borio. Iako teško ranjen, uspeo je da izađe u dvorište, i tu je i nađen kako leži na leđima. Monstrum ga je ubo čak 18 puta - plačući priča ćerka Jasna.

Ubica već dolazio?

Porodica ne može ni da nasluti ko bi i zbog čega na tako monstruozan način ubio Milićevića, koji, kako kažu, nikom nije dugovao, niti se kome zamerio. Sumnjaju da iza zločina stoji muškarac koji je 27. januara dolazio da kupi prase, ali je odustao.
- Tad su došla njih trojica, od kojih je jedan ostao u kolima. Izašli su da gledaju prasad. Mom Lali su dali 100 evra, a obojica su ušla za njim u kuću. Videli su i gde je novac ostavio. Jedan je bio visok, a drugi niži i deblji. I tad sam otišla po kantar, a kad sam se vratila nije ih bilo. Muž mi je rekao da su odustali od kupovine i otišli. To mu je bilo sumnjivo. Mislim da je sve to povezano - kaže potresena baka Danica.

Izvor: Kurir/ nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.