fbpx

BIĆE VAŠ ROB U KREVETU: Ovo su saveti za stidljive!

1. Kocka leda u novoj ulozi

Kockice ne moraju biti samo za hlađenje piva. Kontra efekt imaće ukoliko se s njima poigrate u spavaćoj sobi. Njima se možete poslužiti prelazeći preko tela ili da ih stavite u usta. Mašta će odraditi ostalo.

2. Ogledalo kao saveznik

Stidljivost, seks i ogledalo možda ne idu ruku pod ruku, ali uz malo hrabrosti mogli bi otkriti sve čari ”voajerizma” u sopstvenom domu. Gledajte se u ogledalo ili dozvoliti partneru da vas gleda svejedno je, bitno samo da vama odgovara. Još ako uz to obučete seksi štikle osećaćete se zavodljivije i spremnije za pogled u ogledalo.

3. Kravata za nove igrice

Zavežite ga njegovom kravatom. Ideja o vezivanju s lisicama i ostalim pripadajućim SM alatom mnogima nije bliska, ali vezivanje s kravatom ne zvuči tako strašno zahtevno. Bez obzira u kojoj ulozi želite da budete, dominantnoj ili potčinjenoj, igra s kravatom dobra je za početak.

4. Zadovoljstvo iz frižidera

Igre s hranom ne moraju izgledati kao iz filma “Devet i po nedelja”ali malo eksperimenta sa šlagom, čokoladom ili sladoledom ipak možete da probate. Otopite čokoladu stavite je na vrat i neka igre počnu.

5. Povez za oči

Sve ovo možda bi vam bilo lakše da isprobate ukoliko dopustite partneru da vam svilenom maramom ili šalom veže oči. Osećaj da se prepuštate i izoštravanje drugih čula moglo bi predstavljati sasvim novi užitak.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.