PRORADILA SUJETA: Učesnik takmičenja "ZVEZDE GRANDA" napljuvao žiri

0

Mladi pevač ispao je iz daljeg takmičenja Zvezde Granda, a svoje nezadovoljstvo podelio je na društvenoj mreži Fejsbuk.

Pevač Hamza Sokolović je ispao iz daljeg takičenja što mu je teško palo, a žiri mu nije rekao gde je to pogrešio u svom izvođenju i okrivio žiri da ga, kako je napisao, prave budalo.

Dao sam svoj maksimum, i uvek sam se trudio i za svoj grad i za svoju državu i za sve ljude koji su verovali u mene i podržavali me! Ovo nije kraj….I samo ću reći da, ako me vrate u takmičenje, otići ću i otpevati nešto za svoju dušu, jer znam da neću proć dalje kao i uvek. I evo sad javno kažem, dok su pojedini članovi u ovom žiriju, ja više ne mislim ici tamo i izigravati budalu, a još manje ne mislim da primam komentare da sam odličan, da bi trebalo daleko da doguram, a onda u drugom krugu biće bukvalno oteran sa scene, preći toliki put, i onda ne dobiješ razlog zašto nisi dobio taster, šta je to bilo loše!?”, napisao je Sokolović, koji se zahvalio produkciji Granda

Hvala Grand produkciji na šansi, na prilici, ali dok su pojedini članovi u žiriju, ja nemam razloga da idem tamo“, ogorčen je mladi Sokolović.

To je to prijatelji moji, ja bi da se zahvalim svima na podrsci, na komentarima svo ovo vrijeme koliko sam se…

Posted by Hamza Sokolovic on Saturday, 6 February 2016

Foto: Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.