HOROSKOP ZA 10. FEBRUAR: Pred Blizancima je naporan dan, Škorpiju čeka susret sa osobom iz prošlosti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Još uvek niste u punoj formi, moguće zbog pozicije Meseca u Ribama ali to ne znači da treba da izbegavate nove obaveze i poslove. Možda ćete morati da budete ekspeditivniji nego inače da biste se sreli sa nekim Strelcem ali ako se to ne dogodi, nije kraj sveta.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Obnavaljte prijateljske veze i to vam je milo jer zbog toga možete imati priliku za nekim novim susretima i za razgovorima koji će vam doneti mnogo toga dobrog. Moguće je planiranje velikog posla sa nekim Jarcem koji vam je izuzetno odan. Sa Ribama imate dobru saradnju ali nemojte imati u njih mnogo poverenja ako rade za strance.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Naporan dan jer ste prilično iscrpljeni. Niste sigurni na koga možete da računate na poslu a na koga ne. Nekome je veoma bitno da bude sa vama stalno u kontaktu čak iako možda nemate neke prisne odnose, kao da želi da od vas sazna za vaše dalje planove. Iz nekih razloga to je toj osobi, moguće Škorpiji, veoma bitno.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Trudite se da budete u toku događaja i dajete inicijativu kako da se reši jedan za vas veoma ozbiljan problem. Neko će vam dati na znanje da računa na vas. Ako budete dovljno inventivni po pitanju proširenja poslova, verovatno ćete imati prilike da se o svemu dogovorite sa Ribama, Škorpijom ili Jarcem.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog onoga što o vama pračaju oni koji vas ne poznaju dovoljno. Imate mnogo načina da sebe plasirate na najbolji način i verovatno ćete pokušati da povratite neke pozicije od ranije. Imajte poverenja u Vodoliju ili nekog drugog Ovna koji su sa vama nekada dobro sarađivali.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec u Ribama vam pomaže da pokažete razumevanje za one koje volite a sa kojima ipak često dolazite u sukob. Nemate način da objasnite nekom vazdušnom znaku zašto ste ljuti jer vas verovatno neće razumeti. Trudite se da budete u toku događaja i da shvatite sve šta se dešava na vašem radnom mestu, naročito ako ste od skora u novoj sredini.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mesec u Ribama vas čini pomalo nestrpljivim zbog čega možete učiniti nešto što vam ne ide u prilog, npr. možete stupiti u konflikt sa jednim Rakom,Ribama.Trebalo bi da isplanirate svoje obaveze da biste stigli da sve obavite na vreme. Ostajete dosledni svom stavu, ma šta vam ko pričao.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Prija vam društvo inventivnih, sposobnih osoba i spremni ste da se prihvatite savete ili pomoć osoba koje su već uspostavile komunikaciju sa onima sa kojima tek želite da započnete posao. Moguća je poseta nekoga koga dugo niste videli a najverovatnije živi u nekoj prekookeanskoj zemlji. Smatrate da neko pokušava da vam u finansijskom smislu naudi.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne bi trebalo da potcenjujete podršku osoba koje vam žele dobro čak iako vas kritikuju ili vam govore ono što ne volite da čujete a znate da je to za vaše dobro. Naglašen znak Riba ne reflektuje se dobro na vaše nervno stanje, lako vas je izbaciti iz takta. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da svoju volju potične vašoj.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobićete vest od jedne Vage koja odavano intenzivno misli da vam ponudi posao a moguće da se radi kako o poslovnom tako i o ljubavnom odnosu. Dajete na znanje da dobro znate šta želite ali se trudite da svoje stavove iznesete na način za koji znate da će biti svkako dobro prihvaćen. U priličnoj meri ste iscrpljeni a niste toga svesni.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Treba da budete oprezni sa jednom Devicom.Dopada vam se ideja o poslu sa Škorpijom, naročito ako ste rođeni sredinom 70tih jer od njih vam može potencijalno pretiti nekakva opasnost, naročito ako ste brzopleti i olako izražavate svoje stavove. Dobra saradnja sa mladim kolegama, ma kog pola da ste od presudnog je značaja za vaš uspeh u poslu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Uran u Ovnu i dalje vas čini pomalo nervoznim jer biste želeli da započnete mnoge poslove ali vas drugi ometaju i onemogućavaju vas da budete smireni i da bez nerviranja pokušate da se stabilizujete u svakom pogledu. Jedna Vaga ili Vodolija vam mogu biti od koristi svojim savetima.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još