KAMASUTRA POZA PREMA HOROSKOPU: Ovan voli DOMINACIJU, Rak to radi "STOJEĆKI"

Ovan

Ovan žena je strastvena i konkurentna u krevetu. Ona voli da budu na vrhu i ova poza joj najviše odgovara. Najbolje je da ona počne igru postavljanja. Tada možete nastaviti da razmenjujete svoje omiljene poze.

Bik

Bik je senzualan i uživa u oralnom seksu i svim igrama koje bude strast u vašoj koži. Vaše noći će biti duge ako se posvetite jedno drugom u potpunosti: od glave do pete, koristeći ruke i jezik. Bik nikada ne žuri. Uživa u trenutku.

Blizanci

Vrlo šarmantni, pokorni i dominantni. Uloga igranja je savršena za devojke Blizance. One su veoma seksi učenice koje će uživati da njen dečko zadigne njenu suknju i vodi ljubav sa njom na radnoj površini.

Rak

Rak je najinovativniji od svih znakova. Nema poze koje oni nisu pokušali. Međutim, Rak vas može iznenaditi: momak voli da stoji dok je devojka nogama obgrljena oko njega.

Lav

Devojka Lav je dominantna. Ona želi “borbu” u krevetu i želi svoj plen. Da oseti ekstremno zadovoljstvo, najviše joj odgovara kaubojska poza. Ako koristi vibrator, utoliko bolje.

Devica

Strastvene, ali u isto vreme jednostavne i tradicionalne. Da osete zadovoljstvo sa drugog sveta, možete im priuštiti 360 stepeni misionarsku pozu. Devojka treba da leži na rubu kreveta sa savijenim kolenima, dok partner stoji dijagonalno, oslanja se na noge i čvrsto se priljubljuje uz devojku.

Vaga

Ova poza izgleda, kao znak, Vaga. Poza 69 se zasniva na tome u davanju i primanju i stoga je namenjena baš Vagama.

Škorpija

Škorpija žena je tajanstvena i traži muškarca koji razume i ispunjava njene želje. Za nju, sve je prolazno. Pokušajte da ona bude vaša robinja, zavežite joj ruke, pružite joj analni seks i omogućite joj da ispuni svaku seksualnu fantaziju. Ključ je da uživate.

Strelac

Večiti tinejdžer. Ovaj znak voli buku i pažnju. Ako vas preplavi strast idite u kupatilo i uživajte u vođenju ljubavi. Kuriozitet otkrića će učiniti da više uživate.

Jarac

Jarac žena je nezasita u seksu. Pored toga, ona je lojalna i romantična. Stoga, najbolja poza za vas je ona u kojoj se vaša tela prepliću i skoro postaju jedno.

Vodolija

Vodolije su nepredvidive. Vodolijama najviše odgovara poza kada devojka stoji. Da bi vam bilo udobnije, devojka treba da se osloni na sto ili stolicu.

Ribe

Žene koje su rođene pod ovim znakom imaju mističnu vezu sa svojim partnerom i, samim tim, njena poza bi mogla biti “Kašika”. Muškarac je lagano hvata rukama dok nežno prodire

Izor: best/nadlanu

Pogledajte još