OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO: Žena za kojom je tragao ceo Beograd pronađena mrtva

Leš koji je plutao primetili su prolaznici i o tome obavestili policiju, a na obdukciji i prepoznavanju utvrđeno je da je reč o nestaloj ženi.

Sanja Grujić Blagojević, majka dvoje dece, nestala je 4. januara, kada je, kako je porodica objasnila, krenula na posao. Njenu torbu pronašli su prolaznici na Pančevačkom mostu, a u njoj dokumenta i oproštajno pismo.

- Do danas smo se nadali da je ipak živa, iako je sve ukazivalo na to da se ubila. Nismo mogli da se pomirimo s tim da je samo nestala. Nažalost, desilo se ono najgore. Svima nam je strašno teško, užasno je ono kroz šta prolazimo - rekao je Sanjin suprug Stevan Blagojević.

On je dodao da želi da zahvali svim dobrim ljudima koji su ovih mesec dana delili s njima agoniju i pokušavali da pronađu Sanju.

Blagojevićeva je tog kobnog dana krenula na posao. Njen sin je naveo da je sve bilo uobičajeno, izgledala je normalno, nije bila neraspoložena, utučena, niti uzrujana. Poslednju poruku Sanja je poslala svom suprugu preko Fejsbuka, u kojoj je napisala: "Volim te", a potom joj je internet bio ugašen. Sanja je poslednja dva meseca radila u jednoj cvećari, a prema priči prijatelja, volela je ples i bila član škole "Danca del arte Belgrado". Sahrana Sanje Grujić Blagojević je u subotu na groblju Mali zbeg u Borči.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.