fbpx

HOROSKOP ZA 11. FEBRUAR: Raka čeka iznenadna poseta, Vaga će ispasti naivna

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Osećate veliku privrženost prema osobi koju poznajete površno ili je viđate u poslovnim krugovima. Pokazaćete inicijativu koja će naići na odobravanje od strane vašeg šefa. To je utoliko naglašenije ako radite u privatnoj firmi. Trebalo bi da se sa manje nerviranja angažujte na rešavanju problema.Imate potrebu da budete u dobrim odnosima sa Rakom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovo nije vaš dan ni u kom pogledu osim ako ste umetnik ili sportista. U tom slučaju koncentracija vam nije baš najbolja. Ako se bavite amterski umetnošću, dobićete dobre kritike za svoj rad. Posvetite se učenju stranih jezika.Pokušavate da se pomirite sa nekadašnjim saradnikom.Verujete u mogućnost dobitka novog posla.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Možete biti u prilici da razgovarate o novom poslu sa nekim ko vam je oduvek davao odrešene ruke, posebno ako se radi o Raku, Jarcu ili Škorpiji. Veoma ste osetljivi na šarm jedne Device koja odavano pokazuje da joj nije svejedno da li je u vašem društvu ili vas dugo nije videla.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Danas želite da vas svi ostave na miru i da vam ne smetaju u radu pa ćete verovatno odbiti poziv da se vidite sa osobom koja vam je draga ali vam može doći u posetu neko na koga niste računali. Biće vam prijatno u društvu onih sa kojima ćete imati o čemu da pričate a moguće da će među njima biti i vaša simpatija.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog onoga što o vama pračaju oni koji vas ne poznaju dovoljno. Imate mnogo načina da sebe plasirate na najbolji način i verovatno ćete pokušati da povratite neke pozicije od ranije. Imajte poverenja u Vodoliju ili nekog drugog Ovna koji su sa vama nekada dobro sarađivali.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Mesec u Ribama vam pomaže da pokažete razumevanje za one koje volite a sa kojima ipak često dolazite u sukob. Nemate način da objasnite nekom vazdušnom znaku zašto ste ljuti jer vas verovatno neće razumeti. Trudite se da budete u toku događaja i da shvatite sve šta se dešava na vašem radnom mestu, naročito ako ste od skora u novoj sredini.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Odgovara vam pozicija Meseca, posebno ako ste mladi. Možete se nadati srećnom razvoju događaja u vezi sa poslom koji nameravate da započnete u medijima ili u nekoj velikoj firmi. Ako vam se dopada ideja o poslu sa jednim Rakom, morate da taktizirate. Neko može zloupotrebiti vašu dobrotu a vi možete ispasti naivni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Imate mnogo obaveza i to vas u priličnoj meri opterećuje. Ne uspevate da se dobro organizujete jer se lako može desiti da će vam neko napraviti dodatni problem, moguće da ćete morati da se prilagodite uslovima koji vam ne odgovaraju.Dobijate ponudu od jedne Vage.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako želite da se dogovorite sa nekim ko vas pomalo nervira, moraćete da pokažete dobru volju za saradnjom i pravljenjem kompromisa. Dobro će vam doći savet jednog Ovna ili jedne Škorpije sa kojima ste povremeno dolazili u konflikt. Moguć je poziv od jednog Blizanca ili Device.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pokušajte da se prilagodite tempu koje vam nameće osoba za koju niste sigurni da li da joj poklonite poverenje ili ne. Imajte ipak poverenja u svoju intuiciju i u mišljenje jednog Raka. Pokušajte da budete efikasniji u poslu koji vam je inače veoma bitan.Dan je povoljan za rešavanje porodičnih problema.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ne odbacujte olako predlog jednog Ovna.Ostajete dosledni sebi i trudite se da na svaki način nametnete svoje ideje osobama koje i nemaju baš mnogo razumevanja za vas. Nekome je stalo da se sa vama sretne, moguće jednoj Ribi ili Škorpiji. Niste sprmni da pristante na njihove uslove.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naporan dan što se obaveza tiče. Bićete spremni da razgovarate o nečemu što vas posebeno interesuje,moguće sa Rakom ili Lavom. Devica i Ovan mogu vas pozvati da im se pridružite u okviru nekog posla koji će vas izuzetno interesovati ali možda još nećete doneti odluku u vezi sa tim.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.