fbpx

ISPOVEST NAKON STRAVIČNOG UDESA NA IBARSKOJ: Nisu hteli da nam kažu da je tata poginuo

Otac nas je pozvao pola sata pre nesreće i rekao da s kolegom kreće za Beograd da odvezu njegovu majku kod lekara. Majci je rekao da se njegov kolega slabo snalazi po Beogradu i da će poći s njim kako bi mu pokazao put, kaže za Kurir Tijana Gajić, ćerka Živomira Gajića (57), koji je nastradao prekjuče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali.

U porodičnoj kući Gajića muk. Prema rečima Živomirove ćerke, za nesreću su saznali od očevih kolega.

- Nazvali su nas iz tatine firme i rekli da je doživeo udes. Nisu hteli da nam kažu da je tata poginuo. Majka je posumnjala na najgore jer su kolege zamuckivale i nisu umele da objasne šta se dogodilo, te je okrenula brata i rekla mu da ode do Vojnomedicinske akademije, u koju su prevezeni povređeni putnici - priča Tijana.

Njen brat Dragan kaže da je majka već tada počela da ih priprema da će možda čuti najgore.

- U bolnici nisu mogli da mi kažu šta je sa ocem, a na internet portalima su se već pojavile vesti o udesu. Onda me je pozvao ujak i rekao da se nalazi na sudskoj medicini i da tata nije preživeo - ispričao je šokirani Dragan Gajić i dodao:

- Ne možemo da poverujemo da tate više nema, još smo u šoku. Ovako nešto nismo mogli ni da zamislimo. Verujte mi, ne znamo kako ćemo dalje.

Živomir Gajić biće sahranjen danas u 15 časova na groblju u Lazarevcu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.