ISTINA ILI ZABLUDA: Ovo ste čuli o oralnom seksu!

0

Mnoge žene su gadljive kad je oralni seks u pitanju, a ima i onih kojima je neprijatno čim neko spomene oralni seks. Ali, kada bi mogle da promene svoj stav, seksualni život bi im bio mnogo bolji i zanimljiviji…

Zabluda: Oralni seks je prljav

Jeste li možda zbunjeni po pitanju higijene? Ako vaš muškarac drži do sebe, higijene i tušira se redovno, onda u oralnom seksu nema ništa prljavog. Ako nije sklon redovnom tuširanju – možete mu predložiti zajedničko tuširanje posle čega ćete mu moći bez brige pružiti oralni seks.

Zabluda: Oralni seks degradira žene

Nemojte oralni seks da navodite kao partnerovu želju da ponizi vaše dostojanstvo. Seks s nekim koga voliš je nešto divno i ne pričamo samo o tradicionalnom seksu.

Zabluda: Samo muškarcu treba oralni seks

Oralni seks nije samo užitak za muškarca. Mnoge žene su priznale da su toliko uzbuđene dok partneru pružaju oralni seks da često ne mogu da se zaustave. Sem toga, muškarac vam može uzvratiti istom merom. Kunilingus je odlična stvar!

Zabluda: Ne mogu pružati oralni seks

Da li vam je možda neprijatno jer nemate iskustva? Bojite se da možda nećete znati kako da zadovoljite partnera? Odbacite sve svoje strahove i pokušajte. Pogledajte koji pornić, pročitajte neke savete i nesigurnost će nestati.

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.