VEČITOJ DILEMI JE KRAJ: Izaberite idealan poklon za Dan zaljubljenih prema dužini zabavljanja

Ovaj vodič za ultimate poklon ipak nije običan, već je krojen prema dužini zabavljanja, zato, vežite se i hvatajte beleške jer nećemo ponavljati dvaput:

Manje od 3 meseca

Ukoliko se viđate s dečkom tek dva do tri meseca, možda biste mogli da prođete i bez poklona, ali onda rizikujete da se nađete u čudnoj i neugodnoj situaciji ako se on pojavi s buketom ruža pred vašim vratima. Zato, za svaki slučaj pripremite neki kul, klasičan poklon koji će mu reći: "Hvala ti što si mi poklonio nešto za Dan zaljubljenih i hvala ti, hvala do neba što ne moram ovo veče da provedem sama.“ Kada kažemo kul onda mislimo na: zanimljive majice, košulje, čarape, a zašto da ne i dvd kolekciju njegove omiljene Tv serije. I naravno, Dan zaljubljenih bez neke čokoladne poslastice nije to.

Šest meseci

E pa nakon šest meseci, već možete malo da se znojite. Sada se već poznajete dovoljno dugo da znate ime njegovog psa, šalilte se na račun njegovih velikih stopala, i znate šta ga pokreće, motiviše. Ovo je savršen momenat da mu poklonite neki zezatorski poklon nalik čestitki u kojoj ćete mu napisati šale na njegov i svoj račun. Isto tako ako je vaš dečko ljubitelj pokera ili piva (budimo realni, koji nije?) savršen predlog je da mu kupite set za poker ili karton piva. Ukoliko ste više za neki klasičan poklon uvek možete da mu poklonite kožni novčanik ili set za brijanje. Tu nema greške.

Devet meseci

Ako se zabavljate s dečkom devet meseci onda je došlo vreme da potrošite malo više za svog dragog. Momci koji su fanatici za sport će se oduševiti kartama za neku utakmicu. I iako vam je dečko najpre isplanirao neku romantičnu večeru, iznenadite vi njega predlogom da ga izvedete na večeru, ili mu pripremite omiljeno jelo koje ćete zajedno pojesti u intimnom kutku svog doma kraj sveća gledajući neki film. Kolonjaska voda ili omiljeni parfem je takođe nešto što možete da mu poklonite.

Godinu dana

Iskreno, nema dečka kojem se neće svideti kada ga dočekate u seksi donjem vešu dok mu nudite masažu eteričnim uljem. Ili umesto masaže, možete zajedno da uživate u mirišljavoj kupki ili da isplanirate romantičan vikend u nekom gradiću do kog možete da skoknete za nekoliko sati. Stajliš sluške ili vintage sat može takođe da bude sjajan poklon za vaš tip dečka.

Dve godine i više

Vi ste onaj par koji je već imao minimum dva Dana zaljubljenih u zajedničkoj režiji pa već znate u kojoj meri je potrebno da budete kreativni i šta možete da poklonite jedno, drugom. Sentimentalni pokloni, tipa ručno napravljena čestitka ili kratak notes pun ljubavnih poruka, misli ili vaša zajednička slika uramljena u rustičan ram može da bude idealan poklon, jer u vašem slučaju poklon nije stvar novca, već emocije, ideje. Meri se gest pa ukoliko želite da ga razmazite možete da mu poklonite karte za njegov omiljeni muzički ili filmski festival.

Izvor: nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.