DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Sledi period neprijatnosti za Škorpiju, Ovnu je bolje da prespava današnji dan

OVAN

Posao: Ono čime se bavite trenutno ne zavređuje vašu pažnju. Bićete na nekom nivou dosta odvojeni od hobija koji vas čini izuzetno rasterećeno. Imate osećaj da ste na manjem gubitku. Dan ćete provesti sami i nećete ulaziti u veće skupove ljudi jer vam tako nešto neće baš prijati.

Zdravlje: Zdravlje vam je odlično ovaj put.

BIK

Posao: Situacija koju imate je malo lošije postavljena na vašem polju finansija. Mislite da ste u suštini dobri u onome što možete da pružite, ali se nećete boriti da to i dokažete. Možda ste ipak u pravu što se vašeg stava tiče.

Zdravlje: Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Posao: Izuzetno ste komunikativni i nećete se upuštati u nebitne poslovne aktivnosti koje ne donose posebnu satisfakciju. Namera vam je da se dovoljno unesete u posao kako biste mogli da napredujete kroz vreme.

Zdravlje: Imate sklonost prema respiratornim infekcijama.

RAK

Posao: Malo ste pod utiskom u vezi sa aktivnostima koju obavljate. Imate odličan plasman i nećete odustati od projekta koji vam se nudi. Bili ste spremni da se na neki drugi posao fokusirate kako bi mogli da obavljate posao bez većih problema.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

LAV

Posao: Raspoloženi ste za posao koji ste spremni da na jedan kvalitetan način radite, jer imate dovoljno dobar razlog da uspete u onome što je predmet vašeg interesovanja. Niste svesni da ste možda jednoj osobi manja smetnja na taj način.

Zdravlje: Imate probadanje u predelu srca.

DEVICA

Posao: Vaša priroda ne dozvoljava da se preterano bavite nekim stvarima uzalud. Više imate stav da se drugačijim metodama postavite. Bićete dovoljno fokusirani da ste spremni da se date maksimalno kroz sve ovo što vam se desilo u kratkom roku.

Zdravlje: Imali ste malo lošiji period koji prolazi.

VAGA

Posao: Specifična situacija koju imate se završava na jedan suptilan način. Bićete dovoljno izrevoltirani da se očekuju jake varnice u stavu koji imate kroz komunikaciju sa vašim šefom i generalno nadređenima.

Zdravlje: Budite oprezni sa oštrim predmetima.

ŠKORPIJA

Posao: Početak neprijatnosti kroz polje finansija je prisutan u većoj meri. Niste izmirili na vreme dugove koji vas sad sustižu. Imali ste i priliku da dodatno uložite novac, ali je činjenica da nije baš tako u suštini lagodno kako ste i sami mislili.

Zdravlje: Ne dozvolite da se zapustite.

STRELAC

Posao: Pokušajte da se dovoljno inkorporirate u suštinu koja vam se čini izuzetnom i ne propuštajte priliku koju imate da zaradite dodatno novca. Finansijski priliv može biti odgovarajući u vašem džepu.

Zdravlje: Smanjite slatkiše.

JARAC

Posao: Neko vas obaveštava da možete da imate poveći finansijski priliv, ali vi kao da ne želite ove priče da slušate i idete po svom programu. Nećete žaliti da se ove priče ponekad ponove kako bi ukapirali gde je vaša šansa.

Zdravlje: Pijte vitamine.

VODOLIJA

Posao: Sa vaše tačke gledišta nije momenat za veće promene i na neki način ste još uvek podložni manipulaciji. Nećete se previše baviti temama koje vas u suštini ne interesuju.

Zdravlje: Povišena temperatura.

RIBE

Posao: Opterećeni ste situacijom koja vam neće doneti posebnu dobit. Neko je iza vaših leđa i posmatra šta radite jer iz vašeg stava može da se desi težnja za nečim većim. Imate motiv da uspete bez izuzetka.

Zdravlje: Solidno.

Izvor: luftika/nadlanu

Pogledajte još