ZA BEZNADEŽNE ROMANTIKE: Najlepše poruke za Dan zaljubljenih!

Volim tebe i tebe hoću, o tebi sanjam i danju i noću, kao da si stigla iz neke priče jer svi moji snovi na tebe liče. Volim te!

Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je potok što teče iz raja, a poljubac je putić što dva srca spaja. Srećan Dan zalljubljenih.

Krv u meni vri dok me gledaš ti. Tvoj osmeh blag tako mi je drag, daj mi okom znak, hajdemo u mrak – da ti priznam sve, nemoj reći ne, jer ja želim te!

Sklopi oči plave, usne spusti svoje, otegni te ruke što ukršteno stoje. Poljubi me jednom, učini me robom, zagrli to telo što drhti pred tobom!

Kad god ti se čini da sam daleko, kad god pomisliš da više ne mislim na tebe i da mi ništa ne značiš, ti pročitaj ovo: nasmej se i shvati koliko grešiš.

Koliko zimi padne pahuljica, toliko ti ja šaljem pusica, al’ ne tako hladne i ledene, već vruće i medene! Volim te!

Pogledaj mesec što na nebu putuje, seti se srca što za tobom luduje. Imam jednu želju, a ona je prosta – da si pored mene, bilo bi mi dosta!

Večeras je jedna osoba sama i društvo joj pravi nebeska tama, večeras zvezda sja samo za nju, večeras je tužna jer ti nisi tu! Volim te!

Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek’ poljubac stigne tamo gde ne mogu ja i tiho ti šapne: Mislim na tebe ja!

Kad nas hiljade kilometara razdvoje i kad najmanje misliš na mene, moje oči gledaju u daljinu i traže samo tebe. Volim te!

Sinoć sam dobio poruku od neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši anđeo. Ne brini, nisam te odao!

Lezi i zamisli ruke moje kako klize niz telo tvoje. Stastvene poljupce tvoje od kojih drhti telo moje, krevet vruć sve do zore, to je lek za nas dvoje! Volim te!

Doći će dan kad će sunce iz tvojih očiju sjati, kad će me toplina tvojih ruku zagrijati, kad ćeš mi život usnama natočiti, a do tada vredi čekati!

Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gde je srce moje, ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene!

Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i snivaj mene noći ove.

Kad bi zrno peska bilo merilo za ljubav, sve pustinje sveta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim.

Foto: Yayimages