KO KAŽE DA SEKS MOŽE DA BUDE LOŠ: Ove namirnice će od VAS NAPRAVITI ZVER U KREVETU!

0

Ne moraš biti bogat da bi ti seks bio raskošan. Med i orasi za potenciju i bolji seks, reći će stariji. Ali ima još toga, od nedostupnih i skupih školjki do sasvim dospupnih grickalica poput kikirikija.

Tako je, ima onih koji su vrlo skromnih materijalnih mogućnosti ali na seksu i strasti im svako može pozavideti. Ne kaže se bez veze da su najvrednije stvari u životu sasvim besplatne. Dobar seks, na primer je jedna od njih.

Iako to u znatnoj meri ne zavisi samo od toga šta imate u gaćama već u glavi, srcu i duši, nije loše znati koje to obične stvari utiču na bolji seks.

Badem
Nije novo, ali znanje je u ponavljanju. I badem i orasi i med. Em ukusno em provereno od davnih vremena. Nije skupo. Pomalo po svaki dan. neće vam škoditii

Cimet
Cimet je jedan od najstarijih začina, a često se koristi za poslastice. Osim što podstiče ljubavni nagon, dobar je za ubrzavanje metabolizma. Dakle – bićete i u formi i u ljubavnoj kondiciji.

Kikiriki
Ok, ima kalorija, ali kao i sve što jedemo neumereno. Kikiriki je pre svega vrlo zdrav i ima sve što je organizmu potrebno. Kikiriki jača libido, naročito kod muškaraca.

Plava riba
Plava riba je bogata omega 3 masnim kiselinama, koje također “uništavaju” depresiju i postiču želju za seksom.

Avokado
Avokado je dobar borac protiv napetosti, ali ne samo to – odličan je protiv celulita, podmlađuje kožu i što je u ovom slučaju najvažnije – podiže energiju.

Dakle, dame i muškarci, nije teško biti u fit formi ako znate kako. Malo volje, malo samopouzdanja… Ooslobodite kočnice i uživajte u životu. Da – kada kažem život – mislim na seks. Ali ne s bilo kim i ne bilo kada. Mislite na zaštitu na vreme i seks će biti bolji.

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.