PRAVE POZE: Ovako možete zadovoljiti svaku ženu!

1. Poza odpozadi
Mnoge će muškarce možda iznenaditi otkriće da se upravo ova poza ženama nalazi na listi omiljenih. Sve dok se ne osećaju isključivo kao seksualni objekti, žene će uživati u ovoj pozi, ali i u dodirima po leđima, grudima i drugim erogenim zonama.

2. Ples u krilu
Većina žena voli biti gore jer tako imaju osećaj da one vode glavnu riječ, a ne treba zaboraviti da je upravo moć u velikom broju slučajeva moćan afrodizijak.. Ono što treba imati na pameti tokom seksa u ovoj pozi je da se ne prepustite želji da se naslonite i uživate u pogledu, već koristite ruke ...

3.Misionarski položaj
Seks u misionarskom položaju, osim što je vrlo udoban, mnogima se čini predvidljivim i puritanski dosadnim, ali upravo će takav biti ukoliko vam nedostaje strasti i kreativnosti. Seks u misionarskom položaju jedan je od položaja u kome žene najviše uživaju tokom seksa, što nije čudno jer je zadovoljstvo gotovo zagrantovano, dok su neudobnost i gimnastičarske veštine svedene na minimum. Za vreme seksa u ovoj pozi, šaputanje na uvo će doprineti da uživane bude vrhusnko.

4.Poza koja direktno stimuliše G-tačku

Seks u ovoj pozi najbolji je kada žena sedi na podlozi u visini muškarčevog struka jer tada je omogućena duboka penetracija koja će garantovati nezaboravan orgazam. Ovu pozu odlično je isprobati na kuhinjskim ormarićima ili onima u kupaonici, mašini za veš, klaviru ili čak na haubi auta.

5. Kašika poza
Žena vole na leđima osetiti mušarčeve grudi, pa će ih njegov snažni zagrljaj sigurno uzbuditi. Ova poza je odlična jer ne zahteva posebne fizičke napore i akrobacije, a muškarcu je omogućeno da se tokom seksa rukom poigra sa njenim erogenim zonama.

Osim poza, možete menjati i prostorije, stolice, krevete, kadu, eksterijer, interijer… Izbora je stvarno dovoljno....

Pogledajte još