HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR: Raku treba savet, Škorpija dobija poziv za susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Možete očekivati pomoć od osobe koja vam obećala podršku i moguće da će se to odnositi na neki zajednički projekat i na finansijsku pomoć Merkur i Mars vam daju vam potreban elan i vi ćete rado pokazati svoj entuzijazam po pitanju posla koji podrazumeva saradnju sa mnogo mlađim saradnicima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mesec ulazi u Raka u večernjim satima i vi se ponašate kao da je došlo vaših pet minuta. Imate dosta energije i volje da nešto što je dugo bilo nerešeno sada uzmete u razmatranje. Shvatate da morate da budete aktivniji na poslovnom i porodičnom planu i tako se i ponašate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ma čime da se bavite svesni ste da treba da date sve od sebe da biste uspeli u onome čime se bavite. Malo ko je spreman da vas sledi i prihvati vaše uslove jer ste izuzetno ambiciozni. Ako ste nezadovoljni na poslu, nemojte dopustiti nikom da vas demorališe ili potcenjuje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Prilično ste opterećeni finansijama i ne vidite izlaz ili ne želite da prihvatite trenutno stanje kao realno. Ako ste već afirmisani i dobro uigrani u poslu, predstoji razgovor o velikom projektu koji će biti isplativ. Biće vam potreban savet jednog Jarca ili neke Vodolije u vezi sa novcem.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Povoljan dan za one koji žele da se upuste u nov posao nešto u vidu partnerskog odnosa ili za one koji su spremni da planiraju neke nove projekte. Moguć je razgovor u četiri oka sa Devicom ili Blizancima u vezi sa grandioznim projektom.Rak vam je privržen čak i ako niste toga svesni.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da ignorišete sve ono što vas nervira i ako niste u stanju da rešite probleme verovatno ćete potražiti savet jednog Strelca ili Vage. Sa Rakom ili Blizancima možete doći u konflikt zbog nečega što oslikava vaše nerealne ambicije.Jarac pokušava da vas uveri u svoje dobre namere ali vi kao da na to ne obraćate mnogo pažnje.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne ulazite u poslovne kombinacije sa onima koje ne poznajete samo zato što vam neko savetuje da to uradite. Proverite sve mogućnosti u okviru posla, naročito sve što se odnosi na mogućnost samostalnog posla. Moguć je razgovor o nekretninama sa bliskim osobama.Dobijate poziv da se sretnete sa Devicom ili Lavom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tranzit Meseca preko Blizanaca i Raka donosi mogućnost susreta sa nekim ko od vas očekuje neku vrstu pomoći. Imate priliku da rešite neke privatne probleme, moguće da se radi o poslu sa nekretninama ili poslu u okviru neke veće privatne firme. Saradnja sa Bikom, Vagom ili Lavom i dalje je veoma uspšena. Imate potrebu za većom privatnošću.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Želite da se dogovorite sa jednim Rakom, nekim Bikom ili sa Devicom u vezi sa poslom koji bi mogao da se vrlo brzo isplati. Ignorišete Škorpiju i Jarca, možda mislite da su vas izneverili ili vam nisu pružili priliku koju ste očekivali.Mogući su dobici na koje niste računali.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nemojte odustajati od svojih planova koji se odnose na saradnju sa nekim koga dobro poznajete samo zato što vas pomalo nervira. Imate mogućnost za nekoliko paralelnih poslova i verovatno želite da budete sigurni da ste napravili dobar izbor. Pomoć možete očekivati od jednog Lava ili neke Device.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Tranzit Meseca može doneti pogrešne zaključke ako se oslanjate na intuiciju . Trenutno ste u situaciji da dobro razmislite u kom pravcu treba da usmerite svoju karijeru i da se previše ne opterećujtete tuđim komentarima na vaš račun.Neki Lav ili Ovan mogu vas pozvati da se sretnete negde van grada.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaša naglašena potreba za raspravom i odbijanje odgovornosti, naročito ako niste načisto ko vam je prijatelj a ko ne, može biti pogrešno protumačena od strane osoba sa kojima nemate baš sjajne odnose u poslednje vreme. Ako želite da se sretnete sa jednim Bikom, moraćete da napravite prvi korak ka tome i da pokažete dobru volju za saradnjom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još