HOROSKOP ZA 18. FEBRUAR: Lava čeka razgovor u 4 oka, Škorpija je na velikoj prekretnici

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Sve do ranih poslepodnevnih sati ne bi trebalo da započinjete bilo kakav važniji posao osim ako baš ne morate i ako imate jasnu koncepciju onoga što želite da radite. Saradnici u znaku Bika, Škorpije ili Riba mogu vam biti od velike koristi, naročito kada se radi o nekom krupnom biznisu. Moguć je dobitak od jednog Jarca ili Škorpije.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Danas ćete biti mnogo praktičniji i spremniji da se prihvatite novog posla ili ćete probleme sagledavati na mnogo realniji način. Želeli biste da obnovite saradnju sa Blizancima, Rakom ili Vodolijom zbog čega ćete napraviti prvi korak ka obnavljanju odnosa ili ćete ih pozvati da vam se pridruže na projektu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Lav i Devica pokušavaju da vam pomognu da rešite dilemu u vezi sa prioritetom kada su poslovi u pitanju. Saradnici će vas staviti u dilemu i moraćete da se opredeljujete. Ne slušajte intrige već odluke donosite na osnovu razuma, jer ćete u protivnom i sami postati žrtva splekte. Moguća je vest o povećem novcu koji vam duguju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dan vam donosi neke nove susrete i kontakte sa onima koji su vas oduvek podržavali. Ne želite da pravite kompromise sa onima koji vam ne odgovaraju po mnogo čemu, naročito po svojim shvatainjma o načinu raspoedele dobiti u okviru zajedničkog posla. Ne želite da dopustite onima koje ste mnogo čime zadužili da vas kritikuju bez razloga. Ipak, prema mnogima ste više nego fer.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan je povoljan za sređivanje papirologije, kontakte sa umetnicima i trgovcima. Ako imate potrebu da razgovarate o nečemu u četiri oka sa osobom od poverenja, potrudite se da to bude u večernjim satima. Nekadašnji saradnik će pokušati da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Kontakt sa onima koji žive u inostranstvu može biti od velikog značaja.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Prepodnevni sati mogu doneti mnogo prijatnih momenata, naročito ako ste rođeni krajem znaka dok će oni koji su rođeni u prvoj dekadi verovatno imati osećanje da se od njih mnogo očekuje i da su na neki način prepušteni sami sebi. Nemojte oklevati da što pre započnete nov posao, naročito sa jednom Vodolijom. Mogući su poveći troškovi koji vas preterano ne brinu čak i ako su neplanirani.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Bilo bi bolje da ne insistirate na nečemu što vam ne ide u prilog ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednim Ovnom ili Vodolijom. Mogli biste doći u konflikt oko nečega što biste najradije izbegli. Ne možete da nadmudrite one koji su sa vama inače u dobrim odnosima a kritikuju vas takođe s dobrom namerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Nalazite se na početku jednog perioda koji bi mogao biti presudan u vašoj karijeri. Moraćete mnogo toga da postavite na nove osnove i da reorganizujete svoj život. Očekivanja u vezi sa inostranstvom mogla bi se ostvariti mnogo brže nego što ste očekivali.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dan je povoljan za susrete sa Devicom koji vam u svakom pogledu odgovara ako vaš posao ima veze sa trgovinom ili medijima. Veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza. Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Okupirani ste problemima u vezi sa novcem ili vašim radnim mestom koje vam se čini nesigurno. Ako radite u privatnoj firmi, verovatno ste u nekim nedoumicama kako dalje da postupite. Nešto nije u redu na vašem radnom mestu. To može biti sukob između vaših kolega u kome vi treba da posredujete ili sukob između vas i vašeg pretpostavljenog.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Rak, Devica ili neki drugi Bik, moguće i Strelac vam nude posao u inostranstvu pod odličnim okolnostima. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča jedan Ovan.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Jedan od boljih dana kada je u pitanju saradnja na novom projektu. Ipak, još uvek zadržavate neke sumnje u pogledu mogućnosti da će sve biti u redu. Pribojavate se susreta sa novim saradnicima, naročito ako imaju više iskustva od vas u poslu koji treba da počnete da radite. Dobijate ponudu od Vage a intimno priželjkujete da to bude od jedne Škorpije, Jarca ili Bika. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još