JELENA IZNENADILA IZJAVOM: Novak ne treba da bude Stefanu uzor (VIDEO)

Nole i Jelena dali su intervju za poznatu CNN-ovu emisiju "Open Court", tokom svog nedavnog boravka u Beogradu.

Tom prilikom, par je pričao o situaciji u Srbiji, Fondaciji Novak Đoković, ali i daljim planovima.

"Posledice rata osećale su se dugo. Period od 1991. do 2001. je možda i najtežih deset godina u našoj istoriji. Imali smo rat početkom devedesetih, onda bombardovanje, a između sankcije. Ljudi su čekali za osnovne namirnice u redovima. Posledice rata su primorale ljude na žrtvu i improvizaciju. I ja sam kao mali sanjao da budem najbolji na svetu, a u tom periodu je to bilo sve samo ne realistično, uzveši u obzir u okolnosti u kojima sam odrastao. Porodica je mnogo rizikovala da bih imao uslove da postanem teniser", ispričao je Nole.

"Dosta posla imamo u fondaciji, i nećemo to da zaustavimo. Sad gradimo budućnost. Novak sada ima moć i glas da podigne svest o svemu tome, a u budućnosti možda tu moć nećemo imati", dodala je Jelena koja je imala i zanimljiv komentar o tome zašto Novak ne može da bude uzor njihovom sinu Stefanu:

"Osećam da je moj suprug najbolji uzor, ali moramo da nađemo drugog sportistu koji će da bude uzor mom sinu. Jer, on mu je tata, a na decu često utiču drugi, i jedva čekam da vidim ko će biti taj koji će biti svestan da je nekome uzor zbog svog ponašanja."

"Ima mnogo sportista koji se zalažu za promenu, a neki možda ne shvataju koliki njihov uticaj može biti. Vi ste na radaru, kao Veliki Brat. Zahvaljući društvenim mrežama, sve što radite se gleda, ali ja to gledam kao privilegiju i platformu da nešto uradim i napravim pozitivnu promenu", dodao je Nole.

Pogledajte još