TEORIJA ILI NEŠTO DRUGO: DOBAR SEKS o kojem svi pričaju!

Zavirite u knjige

Za potpuno razumijevanje onoga što se događa pod čaršavima potrebno je i malo znanja. Međutim, to ne znači da ukoliko želite da uživate sa voljenom osobom, morate da proučite anatomiju celog tela, već da nije na odmet da se malo informišete kako bi partneru mogli da pružite nezaboravno iskustvo koje će rasplamsati strasti.

Upoznajte sebe

Vi najbolje znate šta vam donosi užitak kada je seks u pitanju. Ako niste razmišljali o tome, eto prilike da razmislite na tu temu i proučite svoje telo laganim dodirima. Otkrijete šta je to što vam najviše prija, a možete i partnera da uključite u tu igru. Zaboravite na sve što ste do sada čuli od drugih, a što bi trebalo da je pun pogodak, već sami ili s partnerom istražite te neotkrivene teritorije. I ne zaboravite da oni koji dobro poznaju svoje telo uvek uživaju za nijansu više u seksu od ostalih.

Razgovarajte s partnerom

Ukoliko želite da vaš seks bude bolji od prosečnog, onda ne bi trebalo da izbegavate razgovor sa partnerom o tome. Ljudi uglavnom imaju običaj da veruju da će se sve promeniti samo od sebe i očekuju od partnera da im čita misli, pa na kraju obe strane budu razočarane.

Sredite misli

U životu ste verovatno čuli i pročitali neverovatan broj informacija vezanih uz seks. Neki od saveta su bili korisni, a neki ne. Zato, razmislite sta vama seks znači i kakvu ulogu on igra u vašem životu. Da li je seks po vama nešto prljavo, dobro, nešto što vidite kao obavezu ili nešto treće. U svakom slučaju nemojte se bojati promena i uživajte samo u onim stvarima koje vas čine srećnim.

Pogledajte još