3 NEOBIČNE promene koje će poboljšati tvoj seksualni život

0

Tako je malo potrebno da bist dostiglu užitak.

1. Sebičnost

Ne zagovaramo ovu nepoželjnu osobinu nigde drugde, osim u krevetu. Ponekad se, svesno ili nesvesno, više posvećujemo partneru i njegovim potrebama, a manje sebi i svojim, no vreme je da se to promeni. Barem do onog trenutka dok ne doživiš vrhunac. Reci jasno i glasno šta želiš, kako i kada. I baš nikad se nemoj sramiti svojih želja i fantazija ili se osećati loše, ako neke stvari ponekad potraju malo duže nego inače. Sebičnost ponekad može biti jako dobra i zdrava!

2. Predigra

Nedostatak predigre zapravo često može biti predigra. Ponekad jednostavno nemaš vremena za predjelo, već moraš odmah preći na glavno jelo, kao prava grabežljiva zver. Iako se često ističe kako je predigra važni deo seksa, pravila se menjaju. Seks može biti itekako odličan i bez nje. Posle ćeš ostati znojna i neuredna, misleći kako je ovo bilo neverovatno. Nisi čula za onu kako često potpuno neplanirane stvari ispadnu bolje od onih planiranih?

3. Seks na brzaka

Seks na brzaka može te ponovno povezati s tvojom sirovom željom za partnerom. Pritom mislimo na gledanje na partnera kao na objekat, odnosno fizičko biće koje ti donosi seksualno zadovoljstvo, baš kao i ti njemu. Takav seks potpuno je zdravi deo svakog odnosa, a i lakše ga je uklopiti u prenatrpani raspored. A znaš da seks uopšte ima puno prednosti, poput lepše kože, boljeg sna, povećanja kreativnosti i ukupnog zdravlja srca, bolje komunikacije s partnerom i uopšteno većeg zadovoljstva celokupnim odnosnom. Nema očajavanja zbog nedostatka vremena. Samo napred!

Izvor: best/nadlanu

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.