Za petak, 20. novembar 2009. godine

BEOGRAD, 20. novembra 2009. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o sahrani patrijarha Pavla.

ALO - Pod naslovom "Mihailo nosio dedin krst" list piše o sahrani patrijarha srpskog Pavla.

BLIC - Pod naslovom "Kao da mi je neko pomogao da nosim dedin krst" list prenosi izjavu praunuka pokojnog patrijarha Mihaila Vukoičića, koji je nosio krst na čelu pogrebne povorke.

VEČERNJE NOVOSTI - "Otišao u svece", naslov je teksta o sahrani poglavara Srpske pravoslavne crkve, koji je ilustrovan fotografijom povorke sahrane u centru Beograda preko cele strane.

GLAS JAVNOSTI - "Moli se za nas", naslov je teksta o sahrani patrijarha Pavla, ilustrovan fotografijom preko cele naslovne strane.

DANAS - O sahrani patrijarha Pavla - "Patrijarha Pavla ispratilo više od pola miliona ljudi". "Telenor poželjan, SBB nije", o tenderu za za drugog operatera fiksne telefonije u Srbiji.

POLITIKA - Pod naslovom "Sahranjen Patrijarh Pavle" i sa dve fotografije list detaljno piše o pogrebu poglavara SPC.

KURIR - "Svetac" o sahrani patrijarha kojoj je prisustvovalo više od 600.000 ljudi.

PREŠ - "Anđeo se vinuo na nebesa!", list piše da je na sahrani patrijarha prisustvovalo više od 600.000 ljudi.

PRIVREDNI PREGLED - Pod naslovom "Sahranjen patrijarh srpski gospodin Pavle" list piše o sahrani poglavara SPC. "'Bredanimaribus' hoće polovinu radnika" o tome da fabrika autobusa Ikarbus obeležava 86. rođendan očekujući privatizacioni zaokret.

Pogledajte još