DRAMATIČNA NOĆ U BEOGRADU: Pet saobraćajki, sedam osoba povređeno

Jedna muška osoba zadobila je povrede ortopedske prirode u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 20.19 časova na Novom novosadskom putu, i prevezena je u Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa".

U udesu,koji se dogodio u 20.38 časova na kružnom toku Slavija, jedna ženska osoba (15) lakše je povređena kada ju je udario autobus, i odvezena je u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 20.50 časova u ulici Dalmatinske zagore, povređene su muška i ženska osoba, obe starosti od 20 godina, i prevezene u Urgentni centar na odeljenje za neurohirurgiju.

Jedna osoba je lakše povređena u udesu, koji se dogodio u 00.13 časova na uglu Južnog bulevara i Bokeljske ulice, i prevezena je u Urgentni centar.

Na uglu Zičke i Pop Stojanove ulice, muška (26) i ženska (24) osoba povređene su u 01.38 časova prilikom pada sa motora, i odvezene u Urgentni centar na odeljenje za neurohirurgiju i ortopediju.

Za pomoć noćas su se javljali srčani bolesnici i hipertoničari.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 104 puta, od kojih 20 na javnom mestu.

U četiri saobraćajne nesreće juče u Beogradu, povređena je jedna osoba, a Hitna pomoć je intervenisala 114 puta, od kojih 31 na javnom mestu, dodala je Macura.

Izvor: b92.net

Pogledajte još