U JANUARU SVECI, U NOVEMBRU STRASTVENI SEKS MANIJACI: Mesec rođenja otkriva kakvi ste u seksu

Januar

Kada je petljanje s nekim u pitanju, ove osobe su poprilično konzervativne, ali kada im se neko zaista svidi, izrazito su uporne u realizovanju svojih snova. Krasi ih izrazito prljava mašta i uz one rođene u novembru, prave su zveri u krevetu.

Februar

Ove osobe su jako sklone avanturama. Veoma su strastvene, ali tu strast ćete morati ozbiljno da zaslužite. Iako su s vremenom spremni na velike stvari, važno im je da se s partnerom emocionalno povežu. A upravo to povezivanje je kod njih dugotrajan proces na koji morate biti spremni.

Mart

Osobe rođene u martu obožavaju da provode vreme u krevetu i u krevetu će biti onoliko koliko god im to dopušta ostatak života. Za njih je seks mnogo više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanost s partnerom im je jako bitna i oni intimnost podižu na neki potpuno nov nivo.

April

Ove osobe su veoma nezavisne pa kada se upuste u vezu s nekim, u njoj daju celog sebe. Seks s ovim osobama je super intenzivan i strastven, ali kada je gotovo, gotovo je. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, ali jednako brzo izgori i njihova privlačnost koju osećaju prema nekoj osobi.

Maj

Ovim osobama je najbitnije da im je seks prijatno iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks i dok se god on odvija na svilenim čaršavima, budite spremni na prave maratone uživanja.

Jun

Ove izrazito znatiželjne osobe spremne su da isprobaju sve moguće poze koje postoje, i ostale začine koji će seks učiniti još intenzivnijim iskustvom. Ako volite dirty talk, ovo je osoba za vas, a ako je seksi dopisivanje i seks preko telefona nešto što vas pali, ovo je vaša srodna duša.

Jul

Da bi se uopšte dogodio seks s ovim osobama, one moraju da osećaju emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se s partnerom osećaju sigurno, a jednom kada do toga dođe, nema onoga što neće učiniti za partnera. Odlični su ljubavnici jer obožavaju da pružaju zadovoljstvo partneru i trepere oko njega.

Avgust

Ove osobe su razapete između dve krajnosti - ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Ili će hteti partneru da osiguraju apsolutno sve što poželi, ili će se jednostavno okrenuti i otići u krevet s nekim drugim. Mrze kad im se govori šta da rade u krevetu i obožavaju da pokazuju svoje seksualne veštine.

Septembar

Ovo su jako strastvene osobe, ali uvek nastoje da kontrolišu svoje emocije, pa kada je seks u pitanju potrebno je značajno vreme da se u potpunosti opuste i priušte sami sebi sjajan orgazam. Možda u seks ne uskaču naglavačke, ali kada namirišu emocionalnu povezanost, ne postoji ništa što za partnera neće učiniti.

Oktobar

Oni će vam nacrtati sve što vas s njima očekuje, upoznaće vas sa svim što možete očekivati i osećajima koji će vas prožimati. Uživaće u celom procesu zavođenja i predigre i potrudiće se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

Novembar

Ove osobe su hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele da poseduju svog partnera i žele da njihov partner poseduje njih, pa su spremne na sve kako bi to i postigle. U seksu će isprobati sve što se isprobati može, samo kako bi mogle da kažu da su nešto uradile.

Decembar

Osobe rođene u decembru jako su kreativne u krevetu. Obožavaju da izmišljaju priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera. Neretko je teško dublje se povezati s njima, ali zato je seks s njima svaki put zabavno iskustvo.

Nadlanu / izvor: Cosmopolitan.hr

Pogledajte još