DALA SAM POLICAJCU U KOLIMA: Ne bojim se batina i kazne

U braku sam devet godina. Udala sam se iz ljubavi. Zabavljali smo se godinu dana, pre nego pšto me je zaprosio. Bilo je to baš neposredno pošto sam diplomirala. Imala sam 25 godina. Rodila sam dvoje dece.

Pet godina je to bio dobar brak. Bilo je uspona i padova, ali ništa što se ne može podvesti pod uobičajno. Kako sam atraktivna, često su mi se udvarali muškarci. Nisam bila zaintersovana za odlazak na kafu s kolegom, a kamoli za nešto više. Poslednjih godina počele su da mi smetaju mnoge stvari kod mog supruga.

Lenj je, neaktivan, intersuje ga smo da bulji u televizor. Kad je ostao bez posla, trudila sam se svim silama da mu pomognem. Nije vredelo. Svesno je odabrao depresiju, povukao se u sebe. U poslednjih fgodinu dana udvara mi se otvoreno jedan policajac. Lep čovek i veoma uporan.

Do pre neki dan bilo mi je nezamislivo da prevarim muža i to još s policajcem. Policajac takođe nije čovek iz mašte. “Udao” se za bogatu ženu i živi u njenoj kući. Sa mužem nisam imala seksualni odnos dve godine. Izbegava me, a on me više uopšte ne privlači pošto se ugojio i sam otromboljio. Prošle srede sedela sam sa prijateljicama u lokalnom kafiću. Dok su one pričale ja sam kucala na viberu policajcu. Po stoti put me je pitao da se vidimo. I odjednom je nešto puklo u meni. Rekla sam im da idem da se vidim s njim, ustala i otišla. Iako mu je supruga bila odsutna, nisam htela da idem kod njih u kuću.

Bili smo dva sata u njegovim kolima. Ljubio me je, mazio, nasrtao. Uživala sam. Na kraju smo imali seks. Bila sam tako mokra da se tih pet minuta moralo desiti. Pričao mi je bajke o zajedničkom životu. To me nije intersovalo. Poslužiće onome što mi treba, ali neće rešiti moje bračne probleme. Meni treba stabilan i pristojan muškarac, neko uz koga ću se osećati voljeno i sigurno. Policajac nastavlja da piše po sto poruka dnevno.

Videćemo se ovih dana i desiće se to. Sama pomisao da ću prevariti muža čini da se osećam prljavo. Ne bojim se šta će se desiti kad sve kažem mužu. Moraću, jer ne mogu da živim u laži. A on je agresivac, dva puta mi je udario šamar. Mogu misliti šta će uraditi sada.

DUD

Pogledajte još