fbpx

PAZITE ŠTA PRIČATE: Na ova pitanja o SEKSU NIKADA NE SMETE ODGOVORITI!

Koliko si ih do sada imala? Koliko često ste čuli to pitanje od vašeg partnera? Iako želite da vaša veza bude čista i bez laži, možda je ipak bolje da tu brojku zadržite za sebe.
Nije dobro svesti seksualno iskustvo na brojke, jer one ne moraju ništa da znače. 2, 5, 10… 15 partnera, ili mnogo više je stvar nečijeg ličnog izbora. Da li to što ste imali više partnera znači da ste promiskvuitetne, da ste nezrele i nespremne da se posvetite partneru? Apsolutno ne!
Svi mi se služimo sitnim lažima, uostalom, i muškarci lažu kada kažu: “Imao sam ih... mnoooogooooooo”. Mada to se njima ne uzima za zlo, jer, muškarac koji je imao dosta devojaka je frajer i mačo, dok su žene koje su imale više sekualnih partnera zbog te brojke stavljene na stub srama.
Ljudi će vas osuđivati bez obrzira o kojoj brojci je reč, i mišljenje o vama će bazirati na pretpostavkama. Bez obzira da li ovo pitanje postavlja vaš partner, neko iz porodice ili prijatelji - NE ODGOVARAJTE! Uostalom, to je vaša intimna stvar. Kada izgovorite tu brojku, budite svesni da je to samo brojka, bez emocija i okolnosti.
Ne budite naivni, vašu iskrenost kada je ovo u pitanju, niko neće ceniti.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.