HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR: Devica previše sanjari, Ribe čeka prijatan susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Dobra saradnja sa Jarcima, Bikovima i ponekim Ovnom čini vas prilično velikim optimistom, ali nemojte zanemariti ni savete jednog Raka koji dobro zna šta je za vas najbolje. Ne odustajte od saradnje sa prijateljima posebno onima koji su dosta stariji od vas. Moguć kraći put.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Imate utisak da se od vas očekuje previše i da mnoge probleme morate sami da rešavate. Imate ipak na koga da se oslonite, neka druga Vodolija od velike vam je koristi. Bilo bi mudro da što pre donesete odluku naročito ako se odnosi na pozajmicu ili je u vezi sa nekretninama. Manja rasprava u domu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ukoliko ste u fazi završetka nekih poslova ili ukoliko vam je podznak u Biku ili Raku ne posustajte nego nastavite svojim putem. Kreativna crta vaše ličnosti dolazi do izražaja ali zbog toga niste ništa manje praktični pri rešavanju konkretnih problema. Dobijate poziv od Strelca u koga nemate poverenja.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ono što morate da uradite, uradite što pre jer će vam inače docnije biti teže. Potrebno je da obavite razgovor sa Jarcem ili Vodolijom a Rak može da posluži kao posrednik. Sa Ovnom i Bikom izbegavajte svaku vrstu konkretnog dogovora i nemojte ništa potpisivati u vezi sa finansijama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Može iskrsnuti neka nova prilika za zaradu, situacija koju morate da rešavate i u tome će vam pomoći Bik.Ako budete spremni da vredno radite i da prihvatite realnost situacija se može povoljno odvijati po vas. Prihvatite praktične savete jednog Jarca, Riba ili nekog Strelca.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

I dalje ste priličo konfuzni, pomalo nezadovoljni i očekujete od Jarca ili Bika da reši sve vaše probleme. Nemojte se prepuštati sanjarenjima o nečemu što je nerealno naročito ako se odnosi na Raka ili Blizance. Prihvatite poslovnu ponudu od strane jednog Ovna koji je spreman da rizikuje u poslu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ako spadate u praktične Vage koje konstruktivno razmišljaju, realni ste i ne želite da rizikujete, možete se lako dogovoriti sa Bikom ili Rakom oko posla koji vas interesuje. Ipak, mlađa osoba vas može nagovoriti na nešto sa čime se vi intimno ne slažete i zato budite oprezni u poslovnim pregovorima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Budite oprezni u saradnji sa Bikovima, Rakovima i Jarčevima, mogu vam spremiti neko neprijatno iznenađenje. Pitanje finansija ostaje i dalje prilično neizvesno mada je većina prestavnika vašeg znaka u boljoj poziciji nego drugi znaci. Niste svesni da možete da mnogo lakše postignete uspeh nego što pretpostavljate.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Trebalo bi da mnogo realnije sagledavate situaciju u kojoj se nalazite naročito po pitanju posla i to ako ste rođeni početkom znaka. Nemojte ulaziti u rasprave sa januarskim Jarcima niti sa majskim Blizancima. Ponuda za sardnju sa Strelcem biće ono na šta ste dugo čekali ali vas možda više neće nešto naročito interesovati.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ako budete dovoljno pronicljivi da shvatite odakle duvaju nepovoljni vetrovi i ako budete spremni na bilo kakav kompromis, moguć je dogovor. Nemojte prihvatati zdravo za gotovo sve što vam kažu Ribe Ovan ili neka Devica koja ni sama ne zna kakvu odluku da donese.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Veoma ste akvitni ali ne dozvoljavate da to utiče na vaš društveni život. Dobijate poziv da se sretnete sa Strelcem. Pokazujete veliko interesovanje za aktivnosti Riba,Ovna ili Lava. Kontakti sa Vagama i Rakovima mogu doneti neke nove ideje kada je u pitanju projekat na kome biste mogli dobro zaraditi.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dan je pogodan za one koji su spremni na kompromis sa strancima i verovatno će negde otputovati a ako budu na službenom putu biće im prijatno. Moguć je susret sa neki ko živi u nekoj zapadnoevropskoj zemlji. Pokušajte da se dogovorite sa Blizancima ili Strelcem oko nekih bitnih pitanja.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još