fbpx

MLAĐE SLAĐE: Evo zbog čega mlađi muškarci ostavljaju starije dame!

Poslednjih godina, predrasude da su veze između starijih žena i mlađih muškaraca osuđene na propast, svele su se upravo na to - predrasude.

Danas su žene samostalne, emancipovane, samouverene i svesne svojih želja i ciljeva. Stoga, tačno znaju da im mlađi muškarac može ispuniti sve što požele! Poželjna razlika u godinama ne postoji, već je potpuno individualna stvar da li neko nekome međusobno odgovara kao partner ili ne. Mnogi i danas imaju predrasude prema ovoj vrsti veza, jer smatraju da će muškarac napustiti stariju ženu čim "naleti" neka mlađa. Međutim, poslednja istraživanja su pokazala da uzrok raspada takvih veza gotovo nikad nije mlađa žena.

Osim toga, životni vek takvih veza je u proseku je 15 godina, a dobar deo njih je i za celi život. Dokazano je da su muškarci u vezama sa starijim ženama jer im je izuzetno privlačna njihova samouverenost i samopouzdanje. Zato nemojte popuštati pod uticajem okoline i društva, već razmislite da li stvarno postoji neki ozbiljan razlog zašto se ne biste upustili u tu avanturu. Mnogi poznati parovi su vam samo pozitivan primer!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.