HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR: Ovna čeka razgovor u 4 oka, a Devicu susret sa nekim ko joj se dugo dopada

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Nemate o čemu da brinete jer će vam neko ponuditi posao o kome ste maštali. Moguće da se radi o jednom Lavu ili nekoj Vagi ali vi ćete ipak biti sumnjičavi, posebno ako vam budu zakazali razgovor u četiri oka. Imate o čemu da razmišljate i šta da planirate. Vaše ideje se mogu lako ostvariti. Moguć iznenadni dobitak.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Možete postići dobar dogovor sa nekim Rakom ili Vodolijom ako ste spremni da uđete u poslovni odnos sa prijateljima. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam se oduvek dopadao.Neko je veoma zainteresovan da bude sa vama u dobrim odnosima. Nemojte proputiti priliku da se pomirite sa nekim ko vam se dopada.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Trebalo bi da ozbiljno shvatite ponudu nekog Raka ili Riba jer biste mogli dobiti poziv od nekog sa kim ste nekada bili u dobrim odnosima, bilo poslovnim ili prijateljskim. Ima mnogo prilika u vezi sa načinom na koji biste mogli zaraditi novac, naročito ako imate samostalan posao ili ako imate ideju za neki budući posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Tranzitni Mesec preko Vage može doneti interesantne poslovne kontakte i poznanstva sa onima koji će vam biti od velike pomoći u uspostavljanju odnosa sa stranim partnerima. Nepotrebno ste sumnjičavi u vezi sa vašim potencijalima jer vas vaši pretpostavljeni veoma cene kao i kolege. Finansijski problemi se mogu lako prevazići.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

U potpunosti ste svesni da nećete dobiti mnogo poštovanja i razumevanja svojim stavom i bolje bi bilo da radite sami ili u okviru nečega što vam daje prostor da pokažete svoju inicijativu. Vodolije ili Blizanci mogu vam biti od praktične koristi kod rešavanja finansijskih problema.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Možete postići dobar dogovor sa nekim Rakom ili Vodolijom ako ste spremni da uđete u poslovni odnos sa prijateljima. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam se oduvek dopadao.Neko je veoma zainteresovan da bude sa vama u dobrim odnosima. Nemojte proputiti priliku da se pomirite sa nekim ko vam se dopada. Verovatno ćete dobiti dobre vesti o novom projektu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ovo je veoma interesantan dan, posebno ako ste spremni na ustupke kada je u pitanju jedna Devica ili možda neki Blizanci. Malo toga vam ne ide u prilog osim stava jednog Jarca u koju nemate mnogo poverenja i uvereni ste da bi mogla da vam napravi dosta problema jer je smatrate neiskrenom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tranzit Meseca preko Vage u dobrom aspektu sa Saturnom donosi nove ideje u vezi sa poslom koji bi trebalo da što pre realizujete. Biće vam potrebna nečija pomoć, moguće osoba u koje ste oduvek imali poverenja.Članovi porodice mogu biti od velike koristi, posebno kada je u pitanju neki poveći projekat.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko je uspeo da vas izbaci iz takta, moguće da se radi o nekom Jarcu i spremni ste da napravite prvi korak da biste nastavili zajedničke poslove od kojih mislite da ćete imati dosta koristi, posebno u finansijskom pogledu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Sadašnja pozicija Meseca iz vašeg polja karijere pravi dobar aspekt sa Saturnom u Strelcu i daje vam mogućnost da imate dobru komunikaciju sa strancima, da putujete ili da očekujete poziv iz inostranstva. Verovatno ćete se pomiriti sa nekim ko vas je do skora izuzetno nervirao.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Verujete da će vam se naći pri ruci jedna Vaga ili neki Strelac koji imaju o vama lepo mišljenje i sa kojima ste već razgovarali o važnim pitanjima u vezi sa saradnjom sa strancima. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što čujete od Raka ili Riba jer to možete lako rešiti i bez ičije pomoći.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Imate mogućnost da nastavite saradnju sa nekim sa kim ste več počeli da radite. Moguće da se radi o strancima ili sa osobama iz velikih firmi. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog onoga što čujete o sebi ili ako dobijete neke kritike na svoj račun.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još