OPUSTITE JE TOTALNO: Ovo su strahovi nevine devojke!

Da biste uživali u seksu, neophodno je da se opustite i oslobodite neopravdanih strahova. Ako se bojite vođenja ljubavi, nikada nećete moći zaista da uživate u tome.

Pogledajte koje su to najčešće stvari kojih se nevine devojke plaše.

Veliki penis

Mnoge žene boje se seksa jer strahuju od veličine penisa. One imaju utisak da će ogroman muški polni organ izazvati bol. To je razlog zašto mnoge žene dugo ostaju device.

Gubljenje nevinosti

Za većinu devojaka devičanstvo predstavlja blago koje bi treebalo da poklone jednom zaista posebnom muškarcu. Zato je nekima lakše da se u mladosti prepuštaju oralnom ili analnom seksu. Takođe, bol tokom probijanja himena može da uplaši dosta žena i smanji njihovu želju za novim iskustvima u krevetu.

Bol

Žene se boje prvog seksualnog iskustva i zbog bola. Međutim, nakon prve neprijatnosti, vrlo brzo dolazi zadovoljstvo. Jednom ili dvaput možete se desiti da osetite bol, ali s vremenom će on nestati. Inače, strah od bola je prirodan i vaš partner bi to trebalo da razume.

Trudnoća

Čim ima seks, svaka žena rizikuje da ostane u drugom stanju. Seks bez upotrebe kondoma može biti zabavan i uzbudljiv, ali on još više može biti i rizičan. Ne samo zbog trudnoće, već i polno prenosivih bolesti. Zbog toga, mlade žene uživaju tokom seksa, ali posle neretko upadnu u paniku zbog moguće trudnoće, pogotovo ako nisu spremne da postanu majke.

Gasovi

Postoji nekoliko poza u seksu koje mogu dovesti do toga da dama “ispusti goluba”. Na primer, to se najčešće dešava u “doggy style” pozi. Mlade devojke ne znaju da nije u pitanju klasičan “vetar”, već vazduh koji dolazi iz vagine tokom polnog odnosa. Međutim, neiskusne dame osećaju se veoma neprijatno zbog ove pojave.

Pogledajte još