fbpx

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR: Bik blizu opasnosti, vreme naplate za Strelca

OVAN

Posao: Karta Merkura donosi jedno prijatno iznenađenje pa se možete opustiti u okviru porodičnog doma bar na kratko. Vesti koje budu stigle mogu da reše deo vaših poslovnih problema. Ovo se već ranije, dešavalo pa ste u suštini veteran.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba.

BIK

Posao: Imate dovoljno nagoveštaja za opasnosti, koje mogu da se dese na vašem polju posla, ali to će biti sprečeno, jer ste pod uticajem benefičnih planeta. Ugovor koji ste silno želeli, može da dođe u razmatranje. Dobro se informišite u vezi toga, jer je neko spreman da vas sabotira.

Zdravlje: Čuvajte srce.

BLIZANCI

Posao: Otežanja na polju posla koja ćete imati mogu da vas nauče kako ne treba da radite. Nalazite se pred jednim velikim testom, koji ćete položiti sa uspehom ovaj put.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

RAK

Posao: Sukob mišljenja među kolegama ne može da se izbegne. Ono što je dobro, jeste da ćete doći do značajnog rešenja za većinu problema. U suštini biće dosta konstruktivnih rešenja koje ste timski priželjkivali.

Zdravlje: Nesanica.

LAV

Posao: Pazite da vas danas neko ne pokrade. Možete imati isuviše deficitaran bilans kase, pa se savetuje da pažljivo birate način ulaganja u nove investicije. Oni koji traže zaposlenje, mogu biti ishitreni u odlukama koje nisu dovoljno proverene.

Zdravlje: Nemate većih problema.

DEVICA

Posao: Neko može da vam blokira račune u banci. Pazite kome se poveravate jer i sami osećate da imate dovoljno neprijatelja koji žele vašu ostavku. Pomoć od strane kolega je isuviše nepoverljiva stvar. Oslonite se samo na sebe.

Zdravlje: Stomak vam je osetljiv.

VAGA

Posao: Ideje koje ste hteli da sprovedete su naišle na loš prijem ostalih članova jer niste obratili pažnju na pojedinosti. Pokušavate da se prilagodite ali bezuspešno se boriteza tako nešto. Morate da se izborite sa svojim ličnim željama kako bi donosili kvalitetnije odluke.

Zdravlje: Povremeno merite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Situacija koju ste imali se postepeno poravlja u vašu korist. Budite sigurni u nečije ideje koje mogu da vam otvore put uspeha. Budite otvoreni prema kolegama kako bi uspeli da se popnete jedan stepenik vise u ime celog tima.

Zdravlje: Osetljivi ste na promenu vremena.

STRELAC

Posao: Imali ste šansu da obezbedite dva izvora prihoda, pa je vreme došlo za naplatu. Niste jedini u prilici koju očekujete. Podelite novac na ravne časti sa kolegama koji su učestvovali jednako dobro kao i vi.

Zdravlje: Možete imati povišen holesterol.

JARAC

Posao: Možda danas i niste baš najsrećnije ruke ali ste sigurno dobar strateg. Donećete značajne odluke koje ćete kasnije izuzetno naplatiti. Dovoljno ste strpljivi pa vam ništa ne pada tako teško.

Zdravlje: Nemate ozbiljnijih problema na polju zdravlja.

VODOLIJA

Posao: Imaćete odličan dan pred nama. Bićete okruženi pozitivnim ljudima i nećete se puno baviti temom novca. Na neki način će vam sam doći. Budite spokojni jer su se dovoljno dobre energije udružile na nebu u vašu korist.

Zdravlje: Cirkulacija vam ova put nije loša.

RIBE

Posao: Polje inostranstva je još uvek nedovoljno otvorenobez jasnih argumenata da se ovo može realno očekivati. Budite spokojni jer vaše vreme tek dolazi. Nećete imati izgovor kao ni veće prohteve po pitanju finansija.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Izvor: luftika.rs/nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.