LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR: Tajna ljubav za LAVA, VAGA luda od ljubavi

OVAN

Pojaviće vam se neko od ranije ali ovaj put u sasvim novom izdanju. Do komunikacije će doći slučajno. Budite spremni na prijatno iznenađenje.

BIK

Škorpija bi mogla biti izuzetno dobra priča, jer može da se dogodi brak. Ne verujte osobi rođenoj u znaku Lava, jer nije dovoljno iskrena.

BLIZANCI

Iako imate dovoljno simpatija, nešto vam još uvek nedostaje. Osoba koja bi mogla da vam odgovara je neko ko je rođen u znaku Device.

RAK

Ono što poželite, može danas da vam se u suštini ispuni. Osoba koja je u vašoj neposrednoj blizini vam je dala tajni znak da joj priđete.

LAV

Tajna ljubavna veza na pomolu. Imate sreću da naiđete na osobu koja vas može doslovno osvežiti.

DEVICA

Karmička ljubavna veza je nešto što može u svakom slučaju da vam se desi. Vratite dug. To je u suštini vaš najbolji izlaz Iz ljubavnih problema koje možete da imate.

VAGA

Zaljubljeni ste u jednu Škorpiju. Ne dozvolite da se partner okrene i ode bez većeg razloga osim vaše nezainteresovanosti na prvi pogled.

ŠKORPIJA

Partner vam poklanja dovoljno pažnje ali ste sami dosta vise okrenuti poslovnoj situaciji nego emotivnoj. Povremeno se okrenite potrebama nekoga pored vas.

STRELAC

Partner bi mogao biti doslovno ljubomoran. Ne brinite zbog novonastale situacije jer vi niste krivac u ovoj situaciji koliko je problem partnerov karakter.

JARAC

Izuzetan period pred vama koji mpže da vam dovede jako zanimljivu osobu. Budite dovoljno komunikativni.

Možda ste isuviše hladni za osobu pored vas. Vreme je da rasčistite oko partnerstva koje vas pomalo guši.

RIBE

Nemate većih promena u odnosu na ono što trenutno možete da očekujete na polju ljubavi. Zauzeti će još uvek osati u istoj priči bez većih turbulencija kroz komunikaciju.

Izvor: luftika.rs/nadlanu

Pogledajte još