fbpx

NEMOJTE DA SE ŠALITE: Ovo misli kada vas vidi GOLU

"Uhhh, kakve grudi/guza."

Svake grudi su jedinstvene. Možda je jedna od vaših dojki manja od druge. Ili imate veće bradavice. Ili jako lepo oblikovanu guzu. Ili malo veću/manju guzu od onoga što je očekivao. Šta god da tip primeti da je “drugačije” od onoga što je očekivao, je super! Sve što ga iznenadi ga više uzbudi... Stvar zbog koje ste najviše nesigurni je možda njegova omiljena stvar.

"Auh čoveče baš sam ubo lutriju."

Nikada nisam upoznao muškarca koji vidi neku devojku golu i da je sutradan rekao drugu “Telo joj ni izbliza nije bilo onakvo kakvo sam se nadao da će biti”. Štaviše, sasvim suprotno. Prvi, drugi i milioniti put kada se skinete pred njim, zahvaljivaće se Bogu. Tako da, ne brinite ni zbog čega; radovaće se da vas vidi takvu kakvu ste!

"Izgleda sjajno."

Zaista nema veze koliko je golih žena pre vas video. Kada se prvi put skinete pred njim, reagovaće kao klinac koji raspakuje poklon. Verovatno se pitao kako izgledate gole u više navrata, i sada, bez obzira na to koliko je puta o tome razmišljao, sve je postalo realnost, i to realnost bolja od fantazije.

"Iskuliraj se, čoveče."

Vrlo je moguće da će biti malo treme kod svakog muškarca. Možda postane i sramežljiv povodom sopstvenih kompleksa (da, i mi ih imamo) ili će se zabrinuti oko toga kako će se pokazati. Možda bude i previše uzbuđen što vas je video golu prvi put, pa ne želi da ispadne bedan i pokaže to uzbuđenje.

"Ok, zapamti ovaj prelepi momenat."

Svaki muškarac će želeti da zapamti ovaj trenutak. “Nadam se da ću ovo zapamtiti” je misao koja nam prolazi kroz glavu u ovakvim momentima. Verujte, svaki muškarac će gledati da zapamti koliko je uživao.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.