DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR: Veliki gubitak za BIKA, DEVICA zagrizla veliki zalogaj

OVAN

Posao: Budite spokojni. Zaslužili ste duži odmor. Svratićete na mesto koje ste odavno priželjjkivali I nećete odustati od zacrtanog cilja kojim se vladate. Preferirate izlet u svom mestu sa osobama koje poznajete. Prijatelji su vam raspoloženi za druzenje.

Zdravlje: Imate solidne aspekte koji govore u prilog dobrog zdravlja.

BIK

Posao: Osećate veliki gubitak u svom novčaniku. Nećete za tim da žalite već ćete pokušati da nađete suštinu u svom stavu koji vam donosi nešto sasvim novo kroz polje finansija. Bićete dovoljno raspoloženi onim što imate za sada.

Zdravlje:Psiha vam je naglašena.

BLIZANCI

Posao: Niste bili dovoljno fokusirani na ono što radite pa može doći jedna manja kazna po tom pitanju. Ta kazna je upravo izgubljeno vreme koje imate. Budite dovoljno u fokusu pa se tako nešto neće ni desiti.

Zdravlje: Pluća su jako loše postavljena.

RAK

Posao: Ponekad vam se čini da ne razmišljate dovoljno dobro pa se ne možete podvesti pod činjenicu da je neko drugi kriv. Niste ni slutili da ste na pravom put ali ste iznenada izabrali partiju koja vam ne leži baš najbolje.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

LAV

Posao: Izaćićete u prirodu I uzeti malo čistog vazduha. Niste se odavno odlučilii na ovaj poduhvat jer ste tako nešto smatrali nebitnom činjenicom koju niste mogli dobro da uvidite. Priznaćete da ste pogrešili u svom stavu.

Zdravlje: Čuvajte srčani mišić koji vam je osetljiv na promene.

DEVICA

Posao: Zalogaj koji ste zagrizli je dovoljno veliki da ste spremni da ga progutate. Imate hrabrosti da se osetite u sigurnim rukama kroz ono što ste I očekivali. Bićete zadovoljni idejom koju budete imali u meri u kojoj vam se pruža.

Zdravlje: Umorni ste I potreban vam je odmor.

VAGA

Posao: Po prirodi ste izuzetno izdržljivi I nećete očajavati ako nije sve u savršenom redu. Naučili ste asketski da se borite i kroz vreme dostignete veliki uspeh. Sličnog stava ste trenutno i danas.

Zdravlje: Stomačni virus je ono čega treba da se pazite.

ŠKORPIJA

Posao: Uzbuđenje zbog nove ideje ne jenjava. Projekat na kome radite je na nivou osmišljen. Na vama je da tako i ostane. Imate dovoljno dobar stav po pitanju onoga što vam se dostavlja već danas kao obavezan zadatak.

Zdravlje: Metereopatske tegobe su vam učestale.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva preko prijatelja je izuzetno naglašeno pa se nećete baviti nebitnim stvarima oko kojihise na neki način dvoumili bez izuzetka.

Zdravlje: Možete imati glavobolje.

JARAC

Posao: Ako ste ovako zamišljali odmor na koji ste spremni da odete niko vas neće sprečiti u tom stavu da nešto konkretno I uradite. Osećate se kao pobednik bez izuzetka.

Zdravlje: Uzimajte redovno svoju terapiju

VODOLIJA

Posao: Vaš pasivni stav je ovaj put na neki način vaš lični neprijatelj. Budite iskreni prema sebi i ne pokušavajte da se slomite oko posla koji vam ne donosi veću satisfakciju. Vi zaslužujete najbolje bez izuzetka.

Zdravlje: Problematičan vam je krvni pritisak.

RIBE

Posao: Izloženi ste stresnoj situaciji i niste neko ko je isuviše otporan na te stvari. Budite obazrivi usput kome se otvarate jer vam nisu svi prijatelji. Budite u svom elementu jer će vam takav stav doneti veću satisfakciju na polju finansija.

Zdravlje: Raspoloženi ste za fizičku aktivnost.

Izvor: luftika.rs

Pogledajte još