HOROSKOP ZA 29. FEBRUAR: Ovnovi - izbegnite rasprave, Vodolija će dobiti lep poziv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec ide ka Marsu u Škorpiji što je prilično naporan aspekt koji vam nikako ne odgovara ako ste impulsivni, nezadovoljni ili nesperemni na kompromis. Dan nije pogodan za raspravu u vezi sa novcem niti bilo kakav razgovor u vezi sa nekretninama sa članom porodice.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Polje partnerskih odnosa je prilično opterećeno tranzitnim Marsom i Mesecom i ne bi trebalo da se previše nervirate ako se situacija ne bude odvijala kako ste želeli. Imate mnogo planova kada je u pitanju saradnja sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao vam predstavlja veliki stres, naročito ako ste iscrpljeni ili ako zahteva dobru koncentraciju i dobru fizičku kondiciju. Ne pokazujete koliko vas nervira situacija u kojoj se nalazite i koju ne možete da tako lako rešite. Dobijate poziv od jedne Vodolije ili Device.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Potrebno vam je više podrške sa strane od onih sa kojima imate dobru saradnju. Moguće je da ćete planirati posao u domenu umetnosti za koji vam je potrebna finansijska podrška. Ako sarađujete sa Ovnom ili Škorpijom, nadate se podršci.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Verujete da će mlađi saradnici biti fer i da će vam pružiti potrebn podršku kada je u pitanju saradnja sa strancima. Ako radite u medijima ili ako se bavite poslom zbog koga ste prisutni u javnosti, trebalo bi da budete mngo praktičniji i da ne dozvolite da vas bilo ko spreči da sprovedete u delo ono što želite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Naporan dan jer vam tranzit Meseca i Marsa ne odgovaraju, naročito ako imate neke finansijske probleme i dileme. Nemojte pokušati da optužujete bilo koga za vaše dugove ili nerealizovane planove. Pripremite se za nov posao koji ćete uskoro započeti sa jednom Vodolijom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Osećate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu osobe za koju ste uvereni da bi mogao da vas razume i verovatno ćete biti u prilici da se lako adaptirate na neke nove uslove rada čak i ako vam niko ne garanture brze prihode. Mnogima imponuje druženje sa vama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Merkur, planeta komunikacije i biznisa u Vodoliji i Mars, planeta enegičnosti, u vašem znaku omogućavaju vam da se iskažete na način na koji biste želeli. Možete biti prilično konfuzni po pitanju rešavanja finansijskog problema jer ste prilično neskromni ili nekooperativni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzit Meseca preko Škorpje ne donosi lako rešenje za one koji su nervozni, razdražljivi ili planiraju nov posao. Optimista ste i pored trenutne situacije koja može biti prilično opterećujuća, naročito ako morate da radite van vašeg mesta ili pokušavate da nađete nov posao.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ako želite da započnete svoj privatni biznis potrebno je da budete bolje organizovani i da nađete one u koje možete da imate poverenje. Imate sjajne ideje ali možete biti suočeni sa prprekama ako budete obraćali pažnju na mišljenje Bika ili Vage. Bolje pitajte za mišljenje jednog Strelca koji radi sa strancima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate način da popravite odnos sa jednom Ribom ili sa Rakom. Oni pokušavaju da sa vama uspostave dobru komunikaciju ali vama kao da je bitno da im dokažete da ste u pravu. Trudite se da budete u dobroj kondiciji a ne obraćate mnogo pažnje na vaš nervni sistem koji nije baš u sjajnom stanju. Dobijate poziv od jednog Lava.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Preterano energičnim stavom nećete postići mnogo u radu sa Ovnom ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da svoje planove jednostavno realizujete. Budite spremni da se uključite aktivnije u neki posao sa Rakom ili Škorpijom od kojih inače dosta očekujete. Moguća vest o novcu.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još