fbpx

HOROSKOP ZA 1. MART: Bikovi - neko vam podmeće nogu, Lava čeka pomirenje s jednom osobom

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Spremni ste na ustupke ako u tome vidite neki svoj interes. Mnogi pokušavaju da vam nametnu svoju volju a vi u priličnoj meri uspšešno tome odoelvate, naročito jednom Jarcu kome je potreban ne samo vaš savet nego verovatno i vaš novac.Moguć poziv iz inostranstva. Ako radite sa Strelcem, naoružajte se strpljenjem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Vaše napore niko ne vidi i ma koliko se trudili da pokažete koliko želite da doprinesete u okviru firme u kojoj radite imate utisak da vas neko stalno sapliće, podmeće vam nekakve netačne informacije ili na neki drugi način manipuliše vama.Čuvajte se navodnih prijatelja, posebno u nekom vodenom znaku u koje nemate dovoljno poverenja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Osećate se zaštićenim od strane jednog Ovna ili Vodolije koji su svesni vaših kvaliteta i koji će biti u stanju da vam daju pravi save, moguće da vas povežu sa prvaim ljudiima. Želite da započnete nov posao koji bi mogao da vam se isplati na duže staze.Imate podršku jednog Lava.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Osećate se pritisnutim sa svih strana. Želite da izađete u susret Biku, Jarc u i Škorpiji a mnogi vas nagovaraju da promenite kurs i da se okrenete ka onima koji imaju bolju koncepciju u vezi sa poslom na duže staze. Regulišite pitanje novca i svih dugovanja.Moguć je susret sa nekim ko vam je izuzetno bitan za posao.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imate mogućnost da popravite odnos sa Rakom, Bikom ili Ribama.Ne bi trebalo da se previše ograđujete od Jarca ili Škorpije koji su spremni da se sa vama sretnu negde u nekom većem društvu. Dobićete priliku da se dogovorite sa Ribama u vezi sa poslom u inostranstvu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ne bi trebalo da se previše nadmeno postavljate prema onima koji su vas nečim zadužili. To se naročito odnosi na vama bliske osobe, saradnike i one koji znaju dobro vaše vrednosti. Ne pristajete na nešto što vama lično iz nekih razloga ne odgovara iako sumnjate da li ste u pravu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Verujete da vas Ovan neće izneveriti i da će vam učiniti po volji, naročito kada je u pitanju posao koji bi mogao da vam donese veliku satisfkaciju. Imate utisak da je Škorpija prilično nezainteresovana za vaše probleme. Jarac može biti od velike koristi svojim iskustvom i savetima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pozicija Merkura deluje iritirajuće na vas i bićete spremni da u mnogo čemu napravite ustupak jednom Biku samo da bi se saradnja odvijala nesmetano. Vaše ideje mnogi pozdravljaju ali bliski saradnik će pokušati da utiče na vas u vezi sa promenom plana što vas može u priličnoj meri zbuniti.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Računate na podršku- vatrenih znakova koji dobro znaju koliko vredite i koliko ste spremni da uložite napora da bi se situacija odvijala onako kako to vama odgovara a i celom timu saradnika. Pokazujete plemenitu stranu svog karaktera kada su u pitanju oni koje ne poznajete dobro a prema bliskima ste strog kritčar.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate se pritisnutim sa svih strana što se obaveza tiče i verovtno ćete želeti da ih se što pre rešite pošto predugo traje period tenzije i vaših napora. Ulažete sebe do maksimuma u nešto što vaši saradnici ne prepoznaju kao nešto što treba ceniti i spremni ste da sebe malo više poštedite nepotrebnog napora.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Imate o čemu da razmišljate i s kim da radite ali nemate dovoljno elana kao da čekate podsticaj od nekog ko je iskusniji ili stariji.Želite da imate osobu na koju možete da se oslonite u svakom pogledu. Potražite jednog Strelca, Ovna ili Blizance, mada vam ni oni nisu naročito pouzdani.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaši napori da istrajete u poslu uglavnom vas iscrpljuju a ne donose potrebne rezultate. Očekivali ste mnogo više od nekog na koga ste računali a ta osoba vam je moguće iz nekih razloga okrenula leđa. Trudite se da vas ništa ne iznenadi, bar kada su finansije u pitanju.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.